Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Veľké trápenie Eminema s exmanželkou! Jeho životná láska sa opäť pokúsila o samovraždu!
Zdielať na

Veľké trápenie Eminema s exmanželkou! Jeho životná láska sa opäť pokúsila o samovraždu!

Archívna reportáž

Pre rapera Eminema bola Kim, jeho prvá láska a zároveň manželka a matka jeho detí osudová žena. Spoznal ju v roku 1989, keď mala iba trinásť rokov on o dva viac. Ušla z domu a o šesť rokov neskôr sa narodila ich jediná vlastná dcéra Hailie Jade Krátko potom vydal svoj prvý album, ale väčší úspech nezaznamenal. Kim s ním ukončila vzťah, čo Eminem znášal veľmi ťažko a pokúsil sa dokonca o samovraždu požitím veľkého množstva liekov. Ich nestály vzťah zachytil aj v kinohite 8 Mile. V roku 1999 sa mu ale podarilo vzťah s Kim obnoviť a oženil sa s ňou. No ani zďaleka to neznamenalo idylku.

Psychické problémy trápia nielen Eminema, ale aj jeho bývalú manželku Kim Scott (46). Koncom júla sa už po tretíkrát pokúsila o samovraždu, podľa všetkého podrezaním, ale aj tentokrát sa ju podarilo zachrániť, informoval portál TMZ.com. Potom, ako dostali na policajnej stanici hlásenie, sa ponáhľali na zadanú adresu a Kim, ktorá im vzdorovala, previezli do nemocnice. Pre Eminema to iste nie je dobrá správa, lebo napriek rozvodu sa spoločne s exmanželkou starali o ich dcéry a rozumeli si. Z troch dcér je však len jedna jeho vlastná, dve si adoptoval. O samovraždu sa v polovici deväťdesiatych rokov pokúsil aj on.

Kim však nebola práve najvernejšou manželkou a keď ju raz pristihol, ako sa bozkávala s cudzím mužom, Eminem ho začal ohrozovať zbraňou, ktorá však nebola nabitá. Za tento čin bol odsúdený na dva roky podmienečne, práve v čase súdu sa jeho manželka pokúsila o samovraždu podrezaním žíl poprvýkrát. Eminem pochopil, že to takto nemôže ísť ďalej a chcel sa s ňou rozviesť, za čo mu ona hrozila odobratím mu dcéry a žiadosťou o vysoké odškodné, s čím úspešný raper nesúhlasil. Ešte niečo vyše roka zostali manželmi, ale na jeseň v roku 2001 sa rozviedli a dcéru Hailie dostali do striedavej starostlivosti. O tri roky neskôr sa Kim dostala do problémov pre drogy, za čo bola odsúdená na dva roky podmienečne. V roku 2006 sa dali opäť dokopy a zosobášili sa, ale ani toto manželstvo dlho nevydržalo a po štyroch mesiacoch sa rozviedli. 

 Svoj divoký vzťah s Kim Eminem zachytil aj vo filme 8 Mile, z ktorého pochádza aj pieseň Lose Yourself:

Kim bola v priebehu ďalších rokov viackrát zatknutá za prechovávanie drog. V roku 2015 sa opäť pokúsila o samovraždu. "Nikdy som nečakala, že sa z toho dostanem živá. Nesmierne som sa ospravedlňujem," zverila sa vtedy v rozhovore pre detroitský kanál 955 s tým, že jej Eminem potom pomohol. "Bol mi skutočnou oporou. Sme si naozaj blízki," vysvetlila. Aj jej sestra Dawn mala veľké problémy s drogami a v roku 2016 zomrela na predávkovanie heroínom. Zostala po nej dcéra Dawn Alaine (28), ktorú si Eminem adoptoval. Adoptoval si aj dcéru Kim z jej ďalšieho vzťahu, Whitney, ktorá má teraz 18 rokov. "Snažíme sa spoločne vychovávať naše deti a urobiť to pre ne tak normálne, ako je len možné," povedala v spomínanom rozhovore.

Z Hailie vyrástla poriadna kočka, podoba so slávnym otcom je neodškriepiteľná: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hailie Jade (@hailiejade)

Eminem napísal aj niekoľko piesní o ich dcére Hailie,  o ktorú sa s láskou stará. Ako sa zdá, podarilo sa mu z nej vychovať úspešnú mladú ženu. "Hailie má 23 rokov, nemá deti, má priateľa, ale darí sa jej dobre," povedal pred dvomi rokmi v podcaste Mike Tyson's Hot Boxin. "Určite som na ňu hrdý. Vyštudovala vysokú školu," dodal s patričnou pýchou. Žiaľ, jej mama sa zo svojimi problémami nedokáže vyrovnať. Nie je známe čo sa v jej živote odohralo, že si opäť siahla na život. Avšak pre jej deti iste nie je ľahké prežívať jej depresívne stavy a pokusy o samovraždu. Aj keď Eminem mal podobné problémy, dokázal ich prekonať. Chcel by iste pomôcť aj bývalej manželke, s ktorou toho veľa zažil aj vytrpel a mnohí veria, že sa mu to podarí. 

Súvisiace články

Najčítanejšie