Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Katy Perry sa stretla s exmanželkou Orlanda a rovno to aj zvečnila! TAKTO na to zareagoval Bloom!
Zdielať na

Katy Perry sa stretla s exmanželkou Orlanda a rovno to aj zvečnila! TAKTO na to zareagoval Bloom!

Archívna reportáž

Speváčka Katy Perry je už takmer rok mamou malej Daisy Dove, ktorej otcom jej speváčkin snúbenec, herec Orlando Bloom. Pre hollywoodskeho fešáka je to však už druhý pokus o založenie rodiny, prvorodené dieťa má s bývalou manželkou, modelkou Mirandou Kerr. Ich vzťah však po rozvode ostal aj kvôli spoločnému synovi priateľský, no to, ako spolu vychádzajú dve ženy jeho života, bolo donedávna tajomstvom.

Speváčka Katy Perry (36) na sociálnej sieti prekvapila fanúšikov videom, v ktorom pózuje s bývalou manželkou jej snúbenca Orlanda Blooma (44), modelkou Mirandou Kerr (38). Obe mamičky jeho detí sa spoločne vybrali na jogu a svoj priateľský vzťah zdokumentovali v krátkom videjku, ktoré okomentoval aj sám predstaviteľ bájneho Legolasa z Pána Prsteňov. Zdá sa, že sa mu tento tandem celkom pozdáva.

Na videu to obom prominentným mamičkám nesmierne pristane, čo ocenili aj mnohí fanúšikovia v komentároch. Avšak o tom, že má Katy Perry a Miranda Kerr skutočne dobrý priateľský vzťah, svedčí aj skutočnosť, že speváčka na svojom profile, kde ju sleduje až 127 miliónov používateľov, pomohla spropagovať Mirandinu novú kozmetickú značku. "Strávila som wellness dnes s mojím dievčaťom Mirandou a jej kozmetikou," napísala okrem iného v príspevku speváčka hitov Fireworks či Roar.

Orlando si vyslúžil za svoje herecké umenie aj hviezdu na chodníku slávy na losangelskom Hollywood Boulevard:

​Katy tiež priznala, že sa odvážila absolvovať lekciu jógy prvýkrát od jej pôrodu v auguste v roku 2020 a vraj si to poriadne užila. Aj Orlando je nepochybne rád, že si obe matky jeho detí rozumejú, čo potvrdil aj vtipným komentárom. "Vy dve ste tak zlaté. Chýba mi všetka tá zábava," napísal tajomne herec, no v preklade nevyznieva jeho slovná hračka - keď namiesto slovného spojenia I miss (chýba mi) použil slovo mist (hmla), ktoré sa v angličtine používa v súvislosti s rozprašovačmi v spreji, čím aj on vtipne podporil biznis svojej bývalky. Miranda neskrývala už minulý rok svoje nadšenie z narodenia Katinej a Orlandovej malej dcérky Daisy Dove, a ak si neprajníci mysleli, že to bolo od modelky iba "na oko", teraz im spomínaným videom poriadne vytreli zrak. 

Takto si rozumejú Katy a Miranda:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry)

​S modelkou Mirandou Kerrou, ktorá sa preslávila aj na mólach Victoria's Secret, má Orlando 10-ročného syna Flynna. Ich manželstvo sa rozpadlo ešte v roku 2013 po troch rokoch spoločného života. Austrálska kráska sa o štyri roky neskôr opäť vydala a s druhým manželom, zakladateľom Snapchatu Evanom Spiegelom, má ďalších dvoch synov, dnes už 3-ročného Harta a ročného Mylesa.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie