Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Pár mesiacov po rozvode je Twiinska Veronika tehotná! Ale KTO je otec?!
Zdielať na

Pár mesiacov po rozvode je Twiinska Veronika tehotná! Ale KTO je otec?!

Archívna reportáž

Minulý rok v januári privítala rodina Nízlovcov ten najväčší poklad - malú Lindu, ktorú priviedla na svet Daniela. Otcom je futbalista slovenskej reprezentácie, Stano Lobotka. U druhej dvojičky, Veroniky, sa diali, žiaľ, úplne opačné veci. Skutočne nikto nečakal, že zrazu príde radostná správa!

V roku 2015 to vyzeralo na lásku ako hrom. Veronika Nízlová sa vydávala za realitného makléra z Trenčína, o tri roky staršieho Tomáša Krúpu. Vtedy ani jeden z nich netušil, že neoslávia ani spoločnú päťročnicu. Rozišli sa pred vyše rokom, v decembri prišiel defitnitívny rozvod.

"Zazvonil zvonec a našej láske je koniec. Ďakujem Veronike za spoločné roky a prajem jej veľa šťastia," oznámil ešte v máji ako prvý koniec vzťahu Tomáš. Veronika sa rozhodla užívať si slobodu a pokiaľ to opatrenia dovolili, cestovala za svojou sestrou Danielou a jej dcérkou do Talianska.

Daniela našla svoj domov po boku futbalistu Stanislava Lobotku, v talianskom Neapole:

Nikdy nepadlo ani slovo o tom, žeby stretla novú lásku, práve naopak, pôsobila, že si single život po rokoch veľmi vychutnáva. Rozhodne nikomu preto nenapadlo ani na svadbe, kde prednedávnom obe Twiinsky boli, že sa pod volánmi nadýchaných šiat ukrýva bruško. No v plavkách je to už skutočne neprehliadnuteľné. "Už to asi viac neskryjem! V novembri budem mať tú česť byť mama. Je to najkrajšia úloha v mojom živote a teším sa, že sa mi tento sen splní. Neviem sa ťa dočkať, lásočka moja milovaná," napísala Veronika na Instagram k fotke s poriadnym bruškom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa vebi (@veronikatwiins)

Ako pridala detailnú informáciu v hashtagoch, je už v 21. týždni, polovicu tehotenstva teda má za sebou. No nedodala už to najpodstatnejšie - kto je otcom dieťatka? Evidentne nemá nikto ani potuchy a o toto tajomstvo sa delí Vebi len s najbližšími. Snáď sa čoskoro podelí so zvedavými fanúšikmi aj o túto informáciu, zatiaľ si musia vystačiť s vtipkovaním, či si náhodou Lobotka dvojičky nepomýlil... 

Súvisiace články

Najčítanejšie