Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zuzana Smatanová dojala tým najsmutnejším priznaním všetkých, aj Vinczeovcov!
Zdielať na

Zuzana Smatanová dojala tým najsmutnejším priznaním všetkých, aj Vinczeovcov!

Archívna reportáž

Nakoľko sa už vyše roka poriadne nekoncertuje a speváci nemôžu normálne vykonávať svoju prácu, mnohí presedlali na inú tvorivú činnosť, či jednoducho len oddychujú. Speváčka Zuzana Smatanová je ale známa tým, že okrem spevu sa v podstate poloprofesionálne venuje aj kresleniu a ide jej to skutočne fantasticky. No tentokrát nebolo témou jej príspevku ani jedno, ani druhé. Zuzana pridala až neobvykle otvorenú, no aj veľmi smutnú spoveď.

Zuzana Smatanová patrí medzi tie slovenské hviezdy, ktoré si súkromie skutočne strážia. Nikdy sa príliš neukazuje, už vôbec nie na lascívnych selfie, ani o sobe príliš nerozpráva. Preto jej najnovší príspevok na Instagrame okamžite padol fanúšikom do oka. Pomerne rozsiahla spoveď sa týkala Zuzaninej rodiny, žiaľ, v tom najsmutnejšom význame.

Zuzanu nemožno veľmi podozrievať z hlasného vyjadrovania názorov, naopak, pomerne tiché dievča prezentuje obvykle len výsledky svojho nadania. No pandémia spôsobila, že na jednu vec si názor zjavne vyhranila. Najmä potom, čo covid tvrdo zasiahol jej rodinu. 

Zuzane koncertovanie veľmi chýba, ale rešpektuje opatrenia:

Zuzana sa preto nechala bez váhania očkovať hneď, ako to bolo možné a dostala termín. "Pri pichnutí vakcíny som myslela na môjho deda. Zomrel na covid vo februári tohto roka. Silný chlap ako hora, ktorý by bol schopný vo svojom veku ešte postaviť nový dom. Skolilo ho to z týždňa na týždeň a my všetci sme z toho zostali v absolútnom šoku. A hoci sa mohol dať ešte ako zdravý zaočkovať, odmietol to... Zostalo mi tak strašne smutno, lebo posledné, čo som od neho v telefóne počula bol príšerný kašeľ a niekde medzi ním vysilené 'ahoj Zuzinka, ďakujem...'," podelila sa o svoju smutnú skúsenosť s covidom. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Smatanová (@zuzanasmatanova)

Zuzana si zaspomínala, čo všetko s starým otcom († 85) zažívala a čo všetko ešte spolu mohli zažiť, nebyť tej choroby. "Nie som na sociálnych sieťach takto osobná, ale dnes robím výnimku, pretože cítim, že je správne vám len povedať, že očkovaním ochránite seba aj ostatných. Že tu vy, a vaši blízki ešte stále môžete byť, že len hromadným preočkovaním sa rýchlejšie môžeme vrátiť do normálu a k svojej práci. My, celá kapela, to absolvujeme, aby sme vás zase mohli stretnúť a hrať pre vás," otvorila sa Zuzana smerom k fanúšikom a rovno dodala, že jej za príspevok nikto nezaplatil, ako zvyknú okamžite "štekať" internetoví hejteri. Smatanovej príspevok sa dotkol aj Veroniky Ostrihoňovej, Kristíny Tormovej, Kataríny Koščovej či Viktora a Adely Vinczeovcov.  "Jasné, každý robí ako cíti a je dôležité sa navzájom rešpektovať a nehejtovať. Len je fajn uvažovať aj o tom, že nerozhodujeme len o sebe. Veľa zdravia všetkým," pridala podporné slová Adela a nedá sa s ňou, a rovnako aj so Zuzanou v tomto smere nesúhlasiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie