Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Obrovský šok pre fanúšikov Kelly Family! Zomrela členka kapely so smutným osudom
Zdielať na

Obrovský šok pre fanúšikov Kelly Family! Zomrela členka kapely so smutným osudom

Archívne video

Asi nie je našich končinách nikto nad 20 rokov, kto by nepoznal nemecko-írsko-španielsku rodinu Kelly Family. Hoci už pred pár rokmi ukončili aktívnu kariéru, väčšina zo 16 členov sa hudbe nikdy neprestala venovať. Žiaľ, jedna z členiek rodinu opustila už definitívne. Barby Kelly zomrela minulý štvrtok.

O smutnej udalosti informovala kapela na svojom profile na Instagrame, pričom bližšie príčinu smrti len 45-ročnej Barby nešpecifikovali. Zomrela pritom len dva týždne pred svojimi 46. narodeninami. 

Barbara Ann Kelly sa narodila 28. apríla 1975 v Španielsku. V rodinnej kapele The Kelly Family hrala na perkusie a gitaru. Patrila k tým členom rodiny, ktorí si slávu a pozornosť príliš neužívali a už v roku 2000 sa stiahla zo zrakov verejnosti, píše portál Express.de.

Pripomeňte si Maite ako speváčku:

Napriek tomu neprestala s kapelou spolupracovať, pri pár pesničkách priložila ruku k dielu, na pódium už ale nikdy nevystúpila. Jej hlas však zaznel na albume, ktorý Kelly Family nahrali pri príležitosti 25. výročia vzniku skupiny, na úspešné výročné turné sa s nimi nevydala.Barby trpela roky psychickými problémami, hovorilo sa dokonca o schizofrénii. V roku 2013 sa Jimmy Kelly na Facebooku vyjadril k jej stavu: "Barby trpí už mnoho rokov psychickou chorobou, ktorá znemožňuje, aby žila sama, postarala sa o seba a bola sama za seba zodpovedná. Musí byť pod trvalým dohľadom".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kelly Family (@thekellyfamilyofficial)

"Naša milovaná sestra odišla po krátke chorobe. V tejto chvíli nedáme žiadne ďalšie vyjadrenia, stále žialime pre túto obrovskú stratu. Barby nám všetkým bude príšerne chýbať a navždy si ju ponesieme v našich srdciach a spomienkach," píše sa vo vyjadrení kapely na Instagrame. Maite Kelly venovala na svojom profile staršej sestre tiež dojímavú spomienku: "Mama Barbara a papa Dan ťa už držia silno vo svojom náručí. Teraz si doma".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Maite Kelly (@maite_kelly)

Súvisiace články

Najčítanejšie