Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ewa Farna zhadzuje s kilami aj oblečenie! TAKTO odvážne sa obvykle neukazuje a všetci žasnú!
Zdielať na

Ewa Farna zhadzuje s kilami aj oblečenie! TAKTO odvážne sa obvykle neukazuje a všetci žasnú!

Archívna reportáž

Česko-poľská speváčka Ewa Farna začínala v šoubiznise ešte ako žiačka základnej školy. No jej hviezda vystrelila rýchlo nahor a stala sa nielen medzi pubertiakmi hviezdou. Výhodou vždy bolo, že zároveň s českým si získavala poľskými verziami hitov fanúšikov aj u severných susedov. A napokon, celkom slušne známa je aj u nás - najmä hit "Mám boky jako skříň" oslovil mnohých, keď ukázala, že z kritiky jej plných ženských tvarov si ťažkú hlavu nerobí. No predsa len, lepšie sa zrejme cíti v trošku zoštíhlenej verzii svojho tela.

V júni roku 2019 sa stala Ewa Farna po prvýkrát mamou. Priviedla na svet chlapčeka, ktorý dostal meno Artuš. Jeho otcom je hudobník z Ewinej kapely, gitarista Martin Chobot. S ním žije speváčka už štvrtý rok v šťastnom manželstve. Ich lásku príchod synčeka len umocnil a tak posledné, čo by Ewa mala potrebu riešiť, boli nejaké tie kilá navyše.

Ewa patrí medzi ženy, pre ktoré sú oblé tvary postavy prirodzené a snažiť sa vyhovieť preferovanej "škatuľke" šoubiznisu s krivkami modeliek by bolo pre ňu priam nemožné. Prípadne by to vyžadovalo obrovské odriekanie a drinu a speváčka rozhodne nepatrí medzi ľudí, ktorí by si chceli nechať kaziť radosť zo života odopieraním bežných radostí, hoci aj v podobe veterníka.

Ewa sa príliš vážne neberie:

​No zdá sa, že predsa len sa rozhodla, že aspoň tehotenské kilá by už takmer dva roky po mohli zmiznúť. A aj sa jej to podarilo. Svoj Instagram zrazu začala zapĺňať fotkami, na aké jej fanúšikovia neboli veľmi dlhú dobu zvyknutí. Nahé nohy, odhalené bruško, kratučké šaty, korzet a najnovšie aj body len ležérne prekryté blejzrom - taká je nová podoba 27-ročnej Ewy. A skutočne jej to sekne. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ewa Farna (@ewa_farna93)

Ewa je dôkaz, že aj žena tvarov "krv a mlieko" je príťažlivá, možno by dokonca niektoré povedali, že najmä takéto ženy sa mužom páčia. V každom prípade, pre Farnu je iste podstatné, či sa páči manželovi, no keďže je v šoubiznise už 15 rokov, tak trošku jej záleží aj na tom, aby sa páčila fanúšikom. A podľa komentárov pod fotkami slávi úspech. Slová ako "si dokonalá", "vyzeráš famózne", či "si nádherná" sa opakujú stále dokola. No jeden fanúšik si dovolil aj toto: "Kým schudla, takéto fotky nepridávala. Je to škoda, svedčalo jej to. A zase si budú mladé dievčatá myslieť, že len chudší ľudia sa môžu ukazovať". Ewa na tento komentár okamžite zareagovala: "Nie som až taká schudnutá, je to často vec pózy a svetla. Dávam sem aj normálnejšie fotky. Toto je z profi fotenia pre časopis. Takže ja to mám teraz karmicky vyrovnané". Odpoveďou dala najavo, že je stále nad vecou a tak trochu upriamila pozornosť aj na to, že čo je na fotke nemusí vždy celkom odzrkadľovať realitu. 

Súvisiace články

Najčítanejšie