Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Prekrásne bábätko! Boučekovci ukázali po prvýkrát dvojtýždňového synčeka!
Zdielať na

Prekrásne bábätko! Boučekovci ukázali po prvýkrát dvojtýždňového synčeka!

Archívna reportáž

Iba necelý mesiac po tom, ako svetu oznámil, že so svojou manželkou Gabrielou čakajú prvého potomka, prišlo bábätko na svet. Libor Bouček sa stal otcom 19. februára vo svojich 40 rokoch, šťastná mamička ešte len bude mať 30 rokov. Obaja si príchod synčeka veľmi užívajú a konečne ho ukázali aj svetu.

Pre jedného z najobľúbenejších českých moderátorov, aj u nás populárneho Libora Boučka, je manželstvo s modelkou a finalistkou českej Miss 2014 Gabrielou Bendovou už tretie v poradí. Mimoriadne veľkú pozornosť si vyslúžil najmä zväzok s Mariannou Ďurianovou, ktorý trval zhruba rok. Necelé štyri roky bol ženatý s tenistkou Janou Hlaváčkovou a od roku 2019 patrí jeho srdce aj papierovo Gabriele, hoci spolu sú už sedem rokov. 

Práve krásna misska sa stala mamou jeho prvého dieťatka, synčeka s menom Albert, ktorého pôvod je z nemeckého Adalbert, čo znamená vznešený, urodzený a slávny. Sám Libor  ale vysvetlil, že meno má po jednom z najväčších géniov sveta. "Albert, po najväčšom mysliteľovi 20. storočia, pretože keď sa pozrieme okolo seba, najviac zo všetkého potrebujeme mozog," vyhlásil novopečený otecko. 

Ku krásnym ženám mal Libor vždy blízko, pravidelne moderuje aj súťaže krásy:

Libor s Gabrielou držali fanúšikov dva týždne v napätí, či sa aj oni zaradia medzi celebritné páry, ktoré sa rozhodli tvár svojich detí chrániť pred zverejňovaním na sociálnych sieťach. Teraz prišla jasná odpoveď. "Prvé dva týždne spoločného života. S láskou. Doma. V teple. S optimizmom. A v zdraví," napísala na Instagram rozcítená mamička a pridala krásny detailný záber na svoj poklad.

Ako prvú fotku ukázali len rúčku synčeka, ako to mnohí čerství rodičia robia. Teraz, keď ho ukázali v celej paráde, je jasné, že malý Albert je skutočne rozkošné maličké bábätko. A ako jeho otecko v dojímavom statuse priznal, "nikdy v živote nebol šťastnejší". Presne tak to aj má byť.

Súvisiace články

Najčítanejšie