Oblačno
18°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Našli sa! Ukradnutí psíci sú už v rukách šťastnej speváčky, ostáva len vyplatiť nálezkyni POL MILIÓNA!
Zdielať na

Našli sa! Ukradnutí psíci sú už v rukách šťastnej speváčky, ostáva len vyplatiť nálezkyni POL MILIÓNA!

Archívna reportáž

Pred pár dňami obletela svet šokujúca správa o otrasnom útoku neznámych afroameričanov na zamestnanca Lady Gaga. Ten má na pleciach starostlivosť o jej troch psov, rozkošných buldočkov, ak práve speváčka nie je doma. Aktuálne je v Taliansku, kde v Ríme nakrúca film, a tak sa Ryan Fischer, ako sa opatrovník psíkov volá, vybral venčiť ako každý večer. No dopadlo to veľmi zle.

Muž s tromi buldočkami na vôdzke sa prechádzal opustenými uličkami Hollywoodu, keď tu zrazu pri ňom pribrzdilo biele auto, z ktorého vyskočili dvaja muži v šiltkovkách a začali strieľať. Ryana Fischera, ktorý sa snažil zo všetkých síl chrániť psov, zasiahli do hrude. Dvoch psov vzali, tretieho Fischer uchránil.

Lady Gaga svojich buldočkov miluje a správa o incidente ju hlboko zasiahla. "Moji milovaní psi Koji a Gustav boli pred dvomi dňami unesení v Hollywoode. Moje srdce trpí a modlím sa, aby cez milosrdný čin bola moja rodina opäť celá. Zaplatím 500 000 dolárov za ich bezpečný návrat," napísala speváčka v príspevku na sociálnej sieti.

​Podľa aktuálnej správy portálu TMZ.com sú už všetci traja psíci spolu, späť u svojej šťastnej paničky. Psy vraj našla istá žena priviazané k stĺpu v uličke pár kilometrov od miesta, kde došlo k útoku. Žena ich vraj spoznala vďaka zverejneným fotkám a rozhodla sa ich okamžite vziať so sebou a vrátiť. Polícia prípad stále vyšetruje, no veria, že žena nie je do útoku na opatrovateľa buldočkov nijako zapletená.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

Psíci boli v poriadku a Lady Gaga je vraj pripravená vyplatiť žene sľúbenú odmenu. Čo sa týka zdravotného stavu Ryana Fischera, hoci bol vo veľmi vážnom stave, pomaličky sa zotavuje, ako potvrdil Joe Germanotta, otec Lady Gaga. "Vydýchli sme si. Stephanie s Fischerom komunikuje a je už mimo jednotky intenzívnej starostlivosti. Je na ceste k zotaveniu, sme za to vďační," vyjadril sa Germanotta. Fischerovi zachránil život jeden zo susedov v bezprostrednej blízkosti miesta útoku, ktorý okamžite volal záchranku a bol pri zranenom až do príchodu zdravotníkov.

Súvisiace články

Najčítanejšie