Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Vidíte tam zakódovaný odkaz?! Fanúšikovia Britney sa idú zblázniť z hry, ktorú zverejnila!
Zdielať na

Vidíte tam zakódovaný odkaz?! Fanúšikovia Britney sa idú zblázniť z hry, ktorú zverejnila!

Archívna reportáž

Ruch okolo osoby niekdajšej popovej princeznej neutícha. Naopak, jej zvláštne príspevky na sociálnej sieti a s obrovskou základňou fanúšikov spôsobujú priam hystérie. Mnohí si ich vysvetľujú po svojom a vznikajú tak aj teórie celkom pritiahnuté za vlasy. Najnovšie sa speváčka so svojimi oddanými fanúšikmi zahrala hru na slovíčka, ktorú mnohí pochopili ako tajný kód, ktorý takto vysiela zo svojho "domáceho väzenia" do sveta.

Speváčka Britney Spears (39) svojím nedávnym príspevkom na sociálnej sieti odštartovala medzi fanúšikmi doslova šialenstvo. Stačila jej k tomu fotografia rozohranej partie známej slovíčkovej hry Scrabble a zhluk na pohľad celkom obyčajných slovíčok. Mnohí z jej 28 miliónov sledovateľov sa pustili do lúštenia tajomného odkazu.

Okolo Britney je v poslednej dobe veľmi rušno, a to nielen kvôli prebiehajúcemu súdnemu boju o jej opatrovníctvo, či kvôli niektorým čudesným príspevkom na Instagrame. Aktuálne vyhecovala svoju 28 miliónovú fanúšikovskú základňu na Instagrame, keď pridala zdanlivo obyčajný záber hry Scrabble, ktorou si pravdepodobne s partnerom Samom Asgharim krátili jeden z mnohých večerov v karanténe.

Mnohí fanúšikovia nachádzajú tajomné odkazy aj v textoch jej pisení či videoklipoch, klip k piesni Everytime vznikol štyri roky pred jej smutný psychickým kolapsom a fanúšikovia v ňom už vtedy hľadali speváčkino volanie o pomoc a strach o život:

"Dokážete nájsť slovíčko, ktoré v sutočnosti ani nie je slovom? Občas je zábavné si nejaké slovo vymyslieť," napísala k príspevku, na ktorom vidieť zhluk slovíčok vytvorených z kociek populárnej hry ako napríklad "hrana", "závoj", "vlna" či "borovica". Zopár slovíčok však skutočne nedáva žiaden zmysel, a zdá sa, že Britney na tejto skutočnosti dobre baví. Avšak to neplatí pre jej fanúšikov, tí opäť nesklamali a hľadajú tajný odkaz, či volanie o pomoc. "Prihovára sa k nám pomocou slovíčok, poďme ich vylúštiť," znie jeden z mnohých komentárov. Iná fanúšička si všimla opačne napísané slovíčko "QUIT" čiže "ukončiť", čo si vysvetlila ako speváčkine želanie po ukončení opatrovníctva. "Okej, armáda Britney, poďme to rozlúštiť, niečo nám chce odkázať!" píše ďalší spomedzi 250-tisíc ľudí, ktorý dali príspevku svoj "lajk".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears)

Záujem o jej osobu vzdbudil aj nedávno odpremierovaný dokumentárny film o jej živote s názvom Framing Britney. Ten si môžu zatiaľ pozrieť iba fanúšikovia za veľkou mlákou, no podľa dostupných informácií sú v ňom rozhovory so speváčkinymi blízkymi priateľmi a osobami, ktoré boli svedkami smutných udalostí v jej živote. Tie ju napokon dohnali až k pozbaveniu svojprávnosti a psychickému kolapsu. Speváčky sa zastali a vyjadrili jej podprou aj mnohé známe tváre, medzi nimi aj speváčka Miley Cyrus či herečka Sarah Jessica Parker známa zo seriálu Sex v meste.

Súvisiace články

Najčítanejšie