Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
PRVÁ fotka dcérky Bohuša Matuša (47) a Lucky (17)! Prezradil, ako prebiehal pôrod!
Zdielať na

PRVÁ fotka dcérky Bohuša Matuša (47) a Lucky (17)! Prezradil, ako prebiehal pôrod!

Zdroj: Facebook

Neprešlo ani 48 hodín od pôrodu a 17-ročná Lucie Palkaninová aj s dcérkou Natálkou sú už doma, spolu s čerstvým oteckom Bohušom Matušom. Aj to je dôkaz, že v pôrodnici prebehlo všetko bez komplikácií. Teraz si už môže zvykať vekovo nerovný párik zaľúbencov a čerstvých rodičov na život v trojici.

Deň svätého Mikuláša bude pre českého speváka Bohuša Matuša a jeho mladučkú priateľku Luciu už navždy jedným z najvýznamnejších dní v ich životoch. Kým Lucka sa stala po prvýkrát mamou vo výnimočne nízkom veku, jej priateľ presne naopak - na prvého potomka si počkal celých 47 rokov. Ako už pred časom priznal, bol už nastavený aj na možnosť, že deti mať nebude. To si už môže odškrtnúť.

Niet pochýb, že človek si časom po rokoch bez trvalého záväzku tak trochu zvykne na istú mieru slobody. To sa stalo aj v prípade českej muzikálovej hviezdy. "Nikdy som nechcel do tohto sveta žiadneho potomka, ale nejako sa mi posledné roky darilo a stretol som dievča, ktoré mi vrátilo chuť do života," vyjadril sa Matuš pre Blesk.cz láskyplne na adresu jeho o 30 rokov mladšej budúcej manželky.

Vypočujte si jednu z piesní Bohuša Matuša:

A s chuťou do života prišla aj vôľa mať bábätko, ktoré si Lucinka veľmi želala. Dievčatko splodili podľa všetkého s príchodom koronakrízy, a tak si tehotenstvo užívali spoločne a v relatívnom pokoji. Natálka sa narodila 6. decembra o 22:47, ako prezradil spevák. "Lucinku som podporil a prestrihol som pupočnú šnúru. Všetko prebiehalo bez komplikácií, takže Lucinku v utorok pustili domov, hneď sa išla bábätkom pochváliť rodičom," opísal spevák, kam smerovali prvé kroky z pôrodnice jeho drahej Lucky. Prvú fotku Natálky si môžete pozrieť TU.

Ešte pred pár dňami sa Lucinka pochválila veľkým bruškom:

Napokon tak skutočne dokázal prekonať obavy zo svojej prítomnosti pri pôrode a sľub daný Lucinke, že s ňou v tak dôležitej chvíli bude, Bohuš Matuš dodržal. Teraz sa už obaja nevedia dočkať sviatočnej idylky v trojici. "Vianoce budú pre nás oboch tie najkrajšie, oslávime ich spoločne doma," pomenoval Bohuš jasnú predstavu o trávení sviatkov. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie