Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Päť dní po pôrode a už kočíkujú! Robo Papp ukázal štvorkolesové žihadlo svojho synčeka!
Zdielať na

Päť dní po pôrode a už kočíkujú! Robo Papp ukázal štvorkolesové žihadlo svojho synčeka!

Zdroj: Instagram/RP

Robo Papp sa stal 3. decembra po druhýkrát otcom. Synčeka priviedla na svet jeho druhá manželka, 28-ročná majiteľka kaviarne, Veronika. Chlapec sa narodil zdravý a plne donosený a hoci Robo priznal, že pôrod zrejme nebol najľahší, zjavne je už jeho milovaná Veve, ako manželku nežne volá, dosť fit na to, aby vyrazili kočíkovať.

Robo a jeho Veronika budú, na rozdiel od mnohých ostatných, spomínať na tento rok v tom najlepšom. Nielenže v júli využili uvoľnenie opatrení a počas krásneho obradu pod holým nebom vstúpili do stavu manželského, ale ešte sa aj stihli necelý mesiac pred koncom roka stať rodičmi synčeka.

Chlapček dostal krásne meno Leonard, ktoré má staronemecký pôvod v slove Leonhard, čo znamená silný ako lev. Ktovie, či mu týmto výberom rodičia aj predurčili život, nepochybne veria, že áno. 

Vypočujte si jednu z Robových piesní:

Rozhodli sa začať zhurta otužovaním, ktoré je aktuálne veľmi populárne ako jeden z najlepších spôsobov, ako budovať imunitu. Pappovci zbytočne neotáľajú s ničím. Prekvapivo aj z pôrodnice prepustili Veroniku so synčekom expresne rýchlo, už po dvoch dňoch, a rovnako rýchlo sa vybrali aj kočíkovať. "Už nám chýbal vzduch," napísal spevák k fotke kočíku so dobre zababušeným novorodencom.

Robo ukázal kočík už pred mesiacom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Robo Papp Official (@robopapp_official)

"Veľmi pomaličky a iba kúsok, ale pomaly sa Veve aj Leo dostávajú do formy," dodal pri ďalšej fotke, kde vidno aj jeho manželku. Pre ženu po pôrode môžu byť prvé dni nepochybne náročnejšie, no iste pomôže oprieť sa o kočík a nadýchať sa čerstvého vzduchu.

Instagram/RP

Kočík Pappovcov je navyše veľmi obľúbenej nemeckej značky aj medzi celebritami, je teda isté, že nešliapli vedľa. Robo a Veronika siahli po konzervatívnej čiernej. Podvozok s chrómovými prvkami a hlbokou vaničkou stojí zhruba 1600 eur. Ako sa šťastný dvojnásobný otecko priznal, bol to  on, kto toto štvorkolesové "vozidlo" pre synčeka riešil. Azda aj preto sa už nevedeli dočkať, keď vyrazia brázdiť ulice.

Súvisiace články

Najčítanejšie