Polojasno
14°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Pôrod sa hlási! Bohuš Matuš (47) a jeho Lucinka (17) sa stanú rodičmi!
Zdielať na
Hudba

Pôrod sa hlási! Bohuš Matuš (47) a jeho Lucinka (17) sa stanú rodičmi!

Zdroj: Instagram/LP

Ako sa hovorí, všetko má svoj koniec, no v niektorých prípadoch je koniec tým najšťastnejším momentom. Tak je to aj s tehotenstvom. Každú chvíľu privedie na svet svoje dieťatko aj Lucinka (17), partnerka českého speváka Bohuše Matuše (47). Dokonca je to tak blízko, že už radostnú, no obvykle náročnú udalosť hlási aj jej telo.

Pár, ktorý možno považovať pre veľký vekový rozdiel a najmä Lucinkinu mladosť za pomerne kontroverzný, zavŕšil svoju lásku po takmer dvoch rokoch vzťahu tehotenstvom. A každým dňom už budú traja. Prednedávnom založený profil na Instagrame využívajú na zdieľanie pocitov aj dôverností okolo rastúceho bruška, no že to je s pôrodom až také horúce prezradil Bohuš Matuš pre Extra.cz.

Bohuš Matúš sa vyjadruje ako znalec podobných situácií, keď konštatuje: „Lucinku veľmi bolí bruško. Bolesti má asi posledných štrnásť dní a stále sa to zhoršuje. Sú to pôrodní poslíčkovia. Je to chvíľkové, ale stále v častejších intervaloch.“ Pravdepodobne si s Lucinkou naštudovali, ako sa prejavuje blížiaci sa pôrod. Spevák sa vo svojich 47 rokoch iste nevie dočkať prvého potomka, a iste má starosť o partnerku, aby bola v poriadku a nič jej nechýbalo. Pozorne ju preto sleduje a pomáha jej ako len vie.

Pozrite sa, čo o vzťahu s Lucinkou prezradil Bohuš Matuš pred kamerou:

„Lucinka zatiaľ ležať nemusí, môže fungovať ako predtým, ale hlavne k večeru sa to zhoršuje. Sme pripravení, a jej taška do pôrodnice je zbalená. Už čoskoro to príde. Čakám to každým dňom,“ opisuje budúci otecko, ako prežívajú posledné chvíle pred pôrodom. „Sme doma v Prahe, Lucinka privedie dcéru na svet v jednej z pražských nemocníc,“ prezradil miesto pôrodu, no nie je istý, či len nezavádza. Pôvodne tvrdili, že posledné týždne strávia na vidieku na chalupe a Lucinka len v pondelok v instastories napísala, že nebude rodiť v Prahe, aby unikli zvedavcom.

Párik má už všetko prichystané:

Mladučká partnerka priniesla Bohušovi do života nový vietor a zdá sa, že sa tí dvaja skutočne našli. „Kvôli Lucinke má dôvod vracať sa domov, čo predtým nemal, nikde zbytočne nevysedáva a neblbne,“ prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti práu. Práve ona bola tá z dvojice, ktorá túžila po spoločnom dieťatku. Aj keď sa spevák spočiatku zľakol, rýchlo zmenil názor a teraz priam žiari od šťastia, že bude oteckom. Lucinka napriek mladému veku vytvoriť Bohušovi perfektné zázemie a on jej to rád opláca, ako ďalej tvrdí jeho priateľ. A vraj mu to aj ešte lepšie spieva, pridáva príjemný bonus. Už si len počkať, ako do ich životov zasiahne bábätko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie