Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Robo Papp na narodenie synčeka len čaká, no už ukázal luxusný KOČÍK! A má otázku na fanúšikov!
Zdielať na

Robo Papp na narodenie synčeka len čaká, no už ukázal luxusný KOČÍK! A má otázku na fanúšikov!

Zdroj: Instagram/RP

Spevák Robo Papp sa každú chvíľu stane po druhýkrát otcom. K dcérke Isabellke, ktorá má už 10 rokov a jej mamou je Eva Lučeničová, pribudne braček. Jeho mamou je Robova druhá manželka Veronika. Všetko je pripravené, čakajú už len na veľké finále.

Už teraz je jasné, že druhý potomok 38-ročného speváka Roba Pappa sa narodí plne donosený. Také šťastie nemali dnes už exmanželia Eva a Robo pred desiatimi rokmi, keď sa im v siedmom mesiaci tehotenstva predčasne narodila dcérka Isabellka. Našťastie, najhoršie zdravotné nástrahy prekonala a je z nej veselé a pekné dievčatko, ktoré je ockovou veľkou láskou. Pekný vzťah má aj s Veronikou, ktorú si vzal Robo za manželku v júni tohto roku. A nesmierne sa vraj už teší aj na bračeka.

Toho sa, už, pochopiteľne, nevedia dočkať ani nastávajúci rodičia. Môže prísť na svet každým dňom a tak je už doma všetko pripravené. Robo sa už pochválil dokonca aj kočíkom, ktorý chlapčekovi vybrali. 

Vypočujte si jednu z Robových piesní:

Ide o rovnakú nemeckú značku, akú majú napríklad aj Gábríkovci. No kým tí si vybrali limitovanú sériu Ferrari, Pappovci siahli po konzervatívnej čiernej. Podvozok s chrómovými prvkami a hlbokou vaničkou stojí zhruba 1600 eur. No Robo prekvapil, že je zjavne on, kto toto štvorkolesové "vozidlo" pre synčeka rieši.

Fanúšikom totiž položil skutočne nečakanú otázku. "Kamoši potrebujem poradiť. Kočík už máme a tešíme sa z neho veľmi. Problém ale je, že k nemu existujú lyže, čo mňa, ako chlapa fascinuje a, samozrejme, Veve sa mi smeje, že koľko už snehu tu my na západe máme a kde to chcem využívať. Máte s tým niekto skúsenosti? Prosím, povedzte, že je to super a že to úplne potrebujeme," naznačil Robo rovno aj odpoveď, akú by si želal. Takej sa však nedočkal. Takmer všetci veľmi racionálne zvážili, že Veve Papp má pravdu a v Bratislave, kde je posledné roky počas zimy len pár dní so snehom, aj to obvykle len na pár hodín, žiadne lyže netreba. Už len či sa Robo nechá presvedčiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie