Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Adam Ďurica svojich dvoch synov nezvláda! TOTO musí spraviť, ak s nimi má byť sám!
Zdielať na

Adam Ďurica svojich dvoch synov nezvláda! TOTO musí spraviť, ak s nimi má byť sám!

Nie je to len tak, stať sa rodičom. A vôbec neplatí, že pri druhom dieťati je už človek ostrieľaný a nič ho nezaskočí. Vedel by o tom rozprávať aj spevák Adam Ďurica, ktorý už dobre vie, že dva je rozhodne viac, ako jeden.

Sympatický čerstvo 33-ročný spevák Adam Ďurica sa úprimne priznáva, že nezvláda postrážiť svojich dvoch synov. Údajne to chce obrovský doping, a aj keď svojej manželke nikdy nepovie nie, keď ho o opateru potomkov požiada, musí sa na to vopred poriadne pripraviť.​

Adamove ratolesti mu ale rozhodne výdatne pomahajú zahnať smútok za fanúšikmi a koncertmi. Dvojročná Timo a sedemmesačný Benjamín mu priam nedoprajú ani pomyslieť na niečo iné, ako na nich - ak je práve na ich opateru sám. 

Pozrite sa, prečo chodí Adam ako omámený:

​Adam priznáva, že jeho ratolesti sú veľmi živé a je ich všade plno. "Môj 24-hodinový deň, keby bol aj 30-hodinový, tak oni mi z neho vyplnia 29 hodín. Tú jednu hodinku, to si môžem tak rýchlo pospať," hovorí spevák tak trochu s humorom, na tak trošku aj s únavou v hlase. Niekedy na zabavenie nepomáha ani milovaná gitara. "Buď sa z toho strašne tešia a mi tu tak akože brnkajú, alebo potom príde také, že nie, nemôžem hrať, lebo chcú, aby som sa hral s nimi," opisuje život s deťmi, ako ho poznajú azda všetci rodičia.

Adam svoje deti skutočne miluje:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Môj najlepší liek ❤️...na všetko ? #Timko?

Príspevok, ktorý zdieľa Λdam░Ďurica (@adamdurica),

Benjamínko bol skutočne poriadne utajené dieťa, keď sa o ňom svet dozvedel až v deň jeho narodenia. A je to veľký maznáčik. "On sa strašne rád necháva nosiť na rukách, čiže on miluje, keď ho mám na sebe, keď s ním chodím, aj keď mi už ruky odpadávajú, a keď ho len nacvíľočku odložím, tak hneď ide plač," opisuje svoje láskavé "otroctvo" dvojnásobný otec. No hoci je to náročné, rád sa postará o oboch synov, keď je treba. "Žena mi povie, že si potrebuje na hodinku odbehnúť a to je pre mňa tá najťažšia hodinka, aká môže byť. Ale ja nikdy nepoviem, že je to náročné, vždy poviem, že jasné, idem na to, ale musím si dať dve kávy a dám to," prezrádza Adam, že sa musí priam nadopovať. Nech je ako chce, isté je, že mu to ide, aj keď to nie je vždy jednoduché, čo by "podpísali" azda všetci milujúci rodičia.

Súvisiace články

Najčítanejšie