Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Monika Beňová mala byť doma do pondelka, no hlási náhly presun do pôrodnice!
Zdielať na

Monika Beňová mala byť doma do pondelka, no hlási náhly presun do pôrodnice!

Archívna reportáž

Dlhoročná politička a aktívna europoslankyňa Monika Beňová sa stane čoskoro po druhýkrát mamou. Možno to bude skôr, ako verila, nakoľko jej stav vo finále tehotenstva už nie je ideálny. Aj tento víkend dopadol napokon úplne inak, ako si pôvodne naplánovala.

Po týždni v pôrodnici, kde ju hospitalizovali pre vysoký tlak a zvýšenú hladinu cukru v krvi, sa 52-ročná Monika Beňová veľmi tešila na víkend, keď ju prepustili domov. Celá nadšená hlásila, že strávi víkend so svojimi milovanými. Zároveň dodala, že sa naučila merať si glykémiu, tlak a dokonca aj pichať si inzulín. 

No možno to boli práve nedobré výsledky, ktoré si europoslankyňa svojpomocne namerala, ktoré jej predčasne zhatili pekný víkend. Doma bola sotva 24 hodín a už aj musela ísť späť do pôrodnice, lepšie povedané do luxusného gynekologicko-pôrodníckeho sanatória. 

Monika Beňová svojím tehotenstvom šokovala:​

​Na fotke pôsobí Monika Beňová zjavne vyčerpane. Návrat medzi biele plášte jej zrejme nedvihol náladu, no nečudo, že v záverečnej fáze tehotenstva už nechce nič riskovať. "Tak my už opať v nemocke, dnes sme sa museli vrátiť, nevadí, už len pár dní," napísala k fotkám z nemocničnej postele. Posledné slová jej príspevku už ale hovoria jasnou rečou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#tak my už opať v nemocke #dnes sme sa museli vrátiť #nevadí #už len pár dní ???

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Beňová (@monicabenova),

Je viac ako pravdepodobné, že dcérka Moniky Beňovej a jej 36-ročného priateľa Ľubomíra Klča, sa narodí v prvý novembrový týždeň. Z hľadiska pokročilosti tehotenstva by to už nemal byť problém, lekári majú iste rozmery a stav malej Leušky zmonitorované. Radšej o týždeň-dva z bruška von, ako zbytočne riskovať väčšie komplikácie - to je zrejme heslo tohto tehotenstva, ktoré je vekom nastávajúcej mamičky už aj tak mimoriadne raritné. Ako Monika napísala, už sa dcérky nevie dočkať, izbičku už má Lea nachystanú a doma sa na ňu okrem otecka veľmi teší aj jej 31-ročný brat Martin. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie