Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO je brucho krátko po pôrode?! S čerstvou celebritnou mamičkou by iste mnohé menili!
Zdielať na

TOTO je brucho krátko po pôrode?! S čerstvou celebritnou mamičkou by iste mnohé menili!

Zdroj: Instagram/MK

Priamo úmerne tehotenskému ošiaľu narastá aj súťaženie v počte zhodených kíl v čo najkratšom období po pôrode. Vďaka sociálnym sieťam svoje pokroky zdieľajú mamičky s fanúšikmi a veľakrát je naozaj čo obdivovať. Hoci v drvivej väčšine prípadov ide o mamičky, ktoré boli veľmi štíhle aj pred otehotnením a priveľa kíl nenabrali ani s bruškom.

Speváčka Markéta Konvičková (26), patrí spolu s Monikou Bagárovou (26) k tým mamičkám, ktoré sa takmer od začiatku tehotenstva zverovali na sociálnych sieťach so svojimi pocitmi a stavmi, komentovali pôrod, ako aj každodenné zážitky s novorodencom. Obidvom speváčkam sa narodili krásne a zdravé dievčatká a viditeľne priam žiaria od šťastia. A s rovnakou ľahkosťou odišli aj ich tehotenské kilečká, vďaka ktorým sa ich bábätka mali v brušku ako v perinke. Markéta pre český denník Extra.cz prezradila, ako to bolo so zhadzovaním tukových vankúšikov v jej prípade.

Okrem mamičkovských tém sa populárne speváčky nevyhýbajú ani otázkam o zmenách, ktoré sa týkajú ich telesnej schránky. Kým Monika má ešte pár tehotenských kíl navyše, ako nedávno priznala, Markéta už všetky kilá navyše zhodila. Zdá sa to až neuveriteľné, ale má to aj svoje logické dôvody, ako si myslí Markéta. Počas tehotenstva veľa nepribrala. Zavážilo aj to, že porodila predčasne a telo nemalo možnosť nabrať ďalšie kilá v poslednom mesiaci, keď sa naberá zväčša najviac. Aj dcérku rodila ľahko, lebo bola ešte drobnučká. A v neposlednom rade sa rýchlo dostala do pôvodnej formy vďaka svojmu veku.  

Monika a Markéta spojili svoj talent v piesni Zustaň se mnou, dnes sú obe šťastné mamičky dvoch rozkošných dievčatiek:

Krátko po pôrode sa Markéta pochválila fotkou bruška, ktoré vyzerá, akoby vôbec nerodila. Pridala poznámku, že už má svoju pôvodnú váhu. „Najskôr mi mohlo pomôcť aj to, že som rodila mladá a telo mi to vrátilo. Dievčatá, roďte v mladosti! Asi má výhody, keď žena privedie dieťa na svet skôr, a nie až v zrelom veku. myslí si o rýchlom úbytku na váhe čerstvá mamička. „Nikdy som nemala tehličky, vždy som mala obyčajné bruško, proste ženská krv a mlieko. Som spokojná. Ak tam niekto nevidí pekáč buchiet, tak to predsa nie je jeho telo, ale moje. Pre mňa je podstatné, že nemám ovisnutú kožu,povedala o svojich prioritách čo sa týka postavy speváčka.

 Markéta pribrala v tehotenstve iba priam neuveriteľných 8 kilogramov, zhadzovanie kíl jej šlo teda ľavou zadnou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

14 dní po porodu a já mám zpět svoji váhu i bríško???! Ženské tělo je neuvěřitelné! S Amálkou jsem stihla přibrat 8 kg (prej geny- moje mamka se mnou přibrala jen 6 kg?). Celé těhotenství jsem používala Mamasanft zpevňující balzám od @hipp_crsk k prevenci proti striím a používám ho i teď po porodu. Hned se vstřebá, nemastí, je na bázi přírodních rostlinných výtažků, obsahuje bio mandlový a rakytníkový olej, redukuje již vzniklé strie (až 28% méně) a lze bezpečně používat i při kojení, protože neobsahuje žádný kofein. Navíc mě osobně tato značka celkově strašně voní, baví a vyhovuje. #tehotenstvi #protistriím #poporodu #promaminku #hipprodina #spoluprace

Príspevok, ktorý zdieľa Markéta Konvičková (@marketakonvickova),

Ako správna novopečená mamička venuje svoj čas predovšetkým dcérke. Nemá zatiaľ na programe cvičenie obľúbenej jogy, ale určite sa k nej vráti, keď príde vhodná chvíľa. O fitku zatiaľ ani nerozmýšľa aj preto, že je ešte v šestonedelí. Záleží jej hlavne na zdraví rodinky a kilá nerieši. Dobre vie, že zdravie je to najdôležitejšie, veď nie je to tak dávno, keď zápasila s rakovinou. K vyliečeniu jej iste pomohol aj optimizmus.

Súvisiace články

Najčítanejšie