Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Stará láska nezhrdzavie?! Fanúšikovia sú presvedčení, že Bieber vyslal signál bývalke Selene Gomez!
Zdielať na

Stará láska nezhrdzavie?! Fanúšikovia sú presvedčení, že Bieber vyslal signál bývalke Selene Gomez!

Archívna reportáž

Stará láska v niektorých prípadoch nehrdzavie a aj vo svete šoubiznisu sa už neraz stalo, že sa bývalí partneri k sebe vrátili. Avšak väčšinou to rozhodne neplatí a dvojica k sebe už cestu nenájde, napriek tomu, že by si fanúšikovia želali pravý opak. Takých párov je mnoho, na čele s Bradom Pittom a Jennifer Aniston, až po Justina Biebera a Selenu Gomez.

Fanúšikovia niekdajšej lásky medzi Justinom Bieberom a Selenou Gomez sú na ihlách po tom, ako sa objavili fotografie spevákovho nového tetovania. Tí najskalnejší prívrženci ich vzťahu v tetovaní vidia odkaz na Selenu a veria, že sa schyľuje k veľkému zmiereniu medzi dvoma hviezdami. Detektívovia spomedzi fanúšikov akosi zabúdajú na takú "maličkosť, a tou je jeho manželstvo a láska k Hailey Baldwin.

Po tom, čo pridal Justin Bieber fotku z nahrávacieho štúdia spustil nechtiac, a možno aj chtiac, búrlivú debatu medzi jeho fanúšikmi, ktorí sa v kuloároch tiež nazývajú Belieberi. Na nej je celkom detailne vidieť spevákove nové tetovanie, ružu so stonkou a ostňami vedúcu od jeho sánky smerom ku kľúčnej kosti. Tí najpozornejší si všimli, že v kvete ruže je veľmi nenápadne vložné písmeno S. Nuž a skutočne sa po dôkladnejšom prezretí medzi lupeňmi objaví toto písmenko abecedy. Fanúšikovia sú vo vytržení, veria, že je to odkaz na Selenu Gomez a ich veľkú lásku.

Vzťah Biebera a Gomez bol plný zemetrasení, spevák lietal v problémoch s drogami aj s políciou, čo bolo aj pre ich veľkú lásku priveľké sústo. Nasledoval škaredý rozchod, ktorí mnohí fanúšikovia riešia dodnes:

Spevákova ex, Selena Gomez:

"Pozrite sa na to S na jeho tetovaní ruže! Jelenaaaa!" píše jedna z fanúšičiek a odkazuje na prezývku Jelena, akou Justina a Selenu v minulosti častovali. "Justin zmenil tetovanie a vložil do neho S. Och môj bože," píše ďalšia šokovaná fanúšička pod príspevok. Špekuláciám tiež nahráva skutočnosť, že sa niekdajší pár začal po dlhých rokoch počas karantény opäť kontaktovať. Podľa zdrojov blízkych spevákovi na tom však Justin nič zlé nevidí, tvrdí, že si chce udržať dobré vzťah s ľudmi, ku ktorým mal v minulosti blízko.

Fanúšikovia vidia v tetovaní ruže na Justinovom krku písmeno S, okamžite vznikli špekulácie o tom, že odkaz patrí jeho bývalej láske Selene:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Back at it

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Justin je už vyše roka šťastne ženatý s modelkou Hailey Bladwin, čo pravidelne dokazuje romantickými vyznaniami na sociálnych sieťach:

​Ani jedna z dotknutých strán sa k týmto klebetám oficiálne nevyjadrila, a tak vznikol priestor na všemožné špekulácie. Avšak fanúšikovia zabúdajú na to, že Justin je ženatý s modelkou Hailey Bieber a tej sa takéto reči nemusia vôbec pozdávať, v neposlednom rade jej môžu aj ublížiť. Nuž, ostáva veriť, že si za tie roky v šoubiznise mladí manželia zvykli na to, že aj ich vzťah je už raz vecou verejnou a neberú si takéto reči príliš k srdcu.

Súvisiace články

Najčítanejšie