Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
TOTO o Mirovi Jarošovi mnohí netušili! Prekvapil fotkou s kráskou, ktorá mu je najbližšia!
Zdielať na

TOTO o Mirovi Jarošovi mnohí netušili! Prekvapil fotkou s kráskou, ktorá mu je najbližšia!

Archívna reportáž

Miro Jaroš víri vody slovenskej popmusic už pekných 15 rokov. Hoci sa postupne vyprofiloval na autora a interpreta hitov pre deti, stále popri tom kde-tu zloží a naspieva aj "vážnu" pieseň. Napokon, kedysi sníval práve o kariére popového speváka. A mal pri sebe aj perfektnú "parťáčku".

Mamu Mira Jaroša, pani Štefániu, poznajú asi všetci. Nielenže vystupuje v jeho klipoch, ale rád pridáva aj fotky spoločne strávených chvíľ. Známy je aj jeho zosnulý otec Pavol, hoci nie práve v tom najlepšom svetle. Miro spomínal na komplikované vzťahy a otcov vzťah k poháriku, no odpustil mu, čo spísal v dojímavom statuse.

No je jedna osoba, ktorú Miro veľmi často nespomína. Dokonca by sa dalo povedať, že takmer nikdy. Tentokrát však spravil veľkú výnimku.

K tomuto "vyrovnávaniu sa s trestami" sa najnovšie priznal Miro Jaroš:

​Miro Jaroš pridal rovno tri fotky so svojou sestrou Margitou. "Toto je moja jedna a jediná sestra Giťa. Včera sme sa náhodou stretli u našej mamy. Zistili sme, že nemáme skoro žiadnu spoločnú fotku (len my dvaja) tak nás mama odfotila," napísal k dvom pekným fotkám so sestrou, s ktorou sa evidentne výrazne podobajú. Mirova sestra žije aj s rodinou v Skalici, okrem nej má ešte dvoch bratov.

No bola to práve Margita, ktorá v puberte zdieľala Mirov zápal pre hudbu. "Keď som mal 17, napísal som prvú pesničku Stačí malý úsmev a nahovoril som ju, aby sme ju spolu nahrali. Inšpiráciou nám boli Mc Erik & Barbara. Dali sme si názov Mr.Gel & Marka. Mr.Gel preto, lebo som vtedy objavil čaro gélu a géloval som si vlasy a Marka bola asi skratka od Margitka. Smiešne časy to boli," zaspomínal si Miro Jaroš a pridal aj vyznanie sestre, ktorej odkázal, že je rád, že sa majú.

Súvisiace články

Najčítanejšie