Jasno
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Fanúšikovia sú znechutení! TAKTO sa priživovať na Karlovi Gottovi je hanba, tvrdia!
Zdielať na

Fanúšikovia sú znechutení! TAKTO sa priživovať na Karlovi Gottovi je hanba, tvrdia!

Archívna reportáž

Veľký spomienkový koncert venovaný českej speváckej legende sa nezadržateľne blíži. Pre priateľov Karla Gotta a najmä pre jeho fanúšikov je to výnimočná udalosť. Organizácii jej bezchybného priebehu sa celý tím profíkov venuje už dlhé mesiace.

Prípravy na veľkolepú rozlúčku s českým spevákom Karlom Gottom (†80) sprevádzajú nepríjemnosti. Pohrebná služba, ktorá sa postarala aj o minuloročnú poslednú rozlúčku s legendárnym spevákom, si podľa informácií denníka Aha! robí na Karlovi Gottovi reklamu. Mnohí fanúšikovia sú však z ich pohnútok znechutení.

Pohrebná spoločnosť sa podľa mnohých nemiestne priživuje na zosnulom českom slávikovi, keď na svojej oficiálnej webovej stránke uverejnila fotografie zo živého vysielania rozlúčky, na ktorej sa svojimi službami podieľala.

Firma, ktorá pripravila rozlúčku s Karlom Gottom si podľa fanúšikov robí na jeho smrti nemiestnu reklamu:

"Radi by sme poďakovali rodine Karla Gotta za dôveru, s ktorou sa na nás obrátia pri vystrojení Majstrovho pohrebu. Bolo nám cťou, že sme mohli svojou snahou prispieť k dôstojnej poslednej rozlúčke, ktorá oslovila celý národ," píše sa na jej stránkach. Mnohých táto forma poďakovania pobúrila a sťažnosti od fanúšikov sa začali hromadiť. "Je to sila, že to vôbec zverejnia. Každý predsa v televízii videl, ktorá firma to robila. To sa tým ešte musia chváliť aj na webe? S úctou a pokorou voči Karlovi si to nemali dovoliť," napísala nahnevaná fanúšička v komentároch na internete.

Na jeseň sa chystá na počesť českej legendy aj film s názvom Karel:

Spomínaný denník firmu oslovil s otázkou, či sa na tejto forme reklamy dohodli aj s rodinou českého Zlatého slávika, odpovede sa však nedočkali. Reklamu si dokonca urobili aj na pohrebe, ktorý pripravili pre ďalšiu českú spevácku legendu Evu Pilarovú, ktorá zomrela na jar 2020 vo veku 80 rokov na následky zlyhania obličiek.

Súvisiace články

Najčítanejšie