Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Richard Müller ukázal svojho najmladšieho syna Markusa (8)! Rozkošný chlapec!
Zdielať na

Richard Müller ukázal svojho najmladšieho syna Markusa (8)! Rozkošný chlapec!

Archívna reportáž

Richard Müller je otcom troch detí. Prvé dve má s moderátorkou Soňou Müllerovou, s ktorou boli manželmi celých 25 rokov. Zo vzťahu s Vandou Wolfovou má syna Markusa, ktorého dostal ako "darček" k päťdesiatke.

Prvorodený syn Richarda Müllera sa volá Filip, má 29 rokov a pôsobí ako právnik. Dcéra Ema Lujza má 26 rokov, venuje sa profesionálne modelingu a žije vo Francúzsku. So Soňou Müllerovou sa spevák rozviedol vo svojom ťažkom období v roku 2001. Neskôr do jeho života vstúpila úspešná manažérka Vanda.

Ako 40-ročná otehotnela a vo februári 2012 sa narodil malý Markus. Chlapca ale ukazujú svetu len sporadicky neukazovali, preto aktuálna fotka na Richardovom Instagrame jeho fanúšikov veľmi potešila.

Richardovi počas karantény chýbali fanúšikovia, aktuálne už koncertuje:

​Skutočne rozkošný 8-ročný chlapec s krásnym úsmevom však nie je na fotke len tak. Jeho otec sa chcel pochváliť aj Markusovým prínosom pre najnovší album. "Tento mladý muž je autorom fontu na novom albume Hodina medzi psom a vlkom," napísal hrdý Richard. Komplimenty pre modrookého junáka na seba nenechali dlho čakať.

Aký font, teda typ písma to bude, zatiaľ verejnosť netuší, lebo nový album zatiaľ Müller nevydal, no má sa tak stať už čoskoro. Názov dostal ruským básnikom Puškinom poeticky nazvaný čas medzi treťou a štvrtou hodinou rannou, keď už nie je tak celkom noc, no ešte nie je ani ráno. Prvá pieseň z albumu s názvom Anomália už rotuje v rádiách a dáva tušiť, že album bude opäť v takej kvalite, na akú sú fanúšikovia Richarda Müllera zvyknutí.

Súvisiace články

Najčítanejšie