Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Nevlastná dcéra Verešovej v ohrození! Skok z 16-metrovej výšky sa nepodaril!
Zdielať na

Nevlastná dcéra Verešovej v ohrození! Skok z 16-metrovej výšky sa nepodaril!

Archívna reportáž

Už 13 rokov je slovenská modelka a Miss z roku 1999 manželkou českého podnikateľa Daniela Volopicha. Majú spolu dve deti, 13-ročná Vanessu a 11-ročného Daniela. Nie je však veľmi známe, že Andrein manžel má dieťa z predchádzajúceho vzťahu. Hoci to už "dieťa" dávno nie je.

Úspešný český podnikateľ, 56-ročný Daniel Volopich, sa stihol ešte pred tridsiatkou stať po prvýkrát otcom. Jeho dcéra Valentína má už 27 rokov. Podobne, ako 13-ročná Vanesska, aj Valentína bola športovkyňou, konkrétne zjazdovou lyžiarkou, píše portál Blesk.cz.

Teraz ale skúsila niečo celkom iné a mohlo to dopadnúť aj veľmi zle. Valentina Volopichová sa totiž rozhodla skočiť z výšky 16 metrov priamo do rieky Vltava.

Andrea si život po boku Daniela nemôže vynachváliť:

​Sympatická nevlastná dcéra našej niekdajšej Miss sa zúčastnila skokanskej exhibície počas akcie Smíchovská Náplavka. Hoci je Valentína zdatná športovkyňa, tento pokus jej nevyšiel. Evidentne nedopadla tak, ako plánovala. "Dopadla som na hrudník, takže ma trochu bolí krk," okomentovala svoj pokus.

Skoky z takej výšky môžu byť aj fatálne, takže pri len "malej bolesti krku" môže hovoriť o šťastí. "Pre divákov som to spravila rada," okomentovala svoj nevydarený pokus s úsmevom. Pri pohľade na Instagram mladej ženy je jasné, že adrenalín je pevnou súčasťou jej života. Podobne je to ale aj v prípade jej nevlastnej sestry Vanessy, ktorá sa na súťažnej úrovni venuje snowboardingu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie