Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dokonalý dialóg Bagárovej a jej dcérky! Prezradila všeličo, aj postoj k očkovaniu!
Zdielať na

Dokonalý dialóg Bagárovej a jej dcérky! Prezradila všeličo, aj postoj k očkovaniu!

Archívna reportáž

Česká speváčka Monika Bagárová a jej partner, zápasník Makhmud Muradov sú už takmer tri mesiace rodičmi rozkošnej dcérky Rumie. To je už dosť dlho na to, aby sa z len spiaceho a papkajúceho novorodeniatka stala "parťáčka" na rozveselenie. A tak to mama Monika skúša.

Nový človek je vždy zázrak. Ale pre rodičov to platí stonásobne. Milujúce mamy dokážu stráviť pohľadom na svoje bábätko hodiny a Monika Bagárová nie je výnimka. Hoci má Rumia len tri mesiace, jej nedočkavá mama by s ňou najradšej klebetila.

Monika zverejnila prekrásne video, na ktorom sa prihovára svojmu bábätku. A to sa nielen radostne smeje, ale skutočne sa veľmi snaží o komunikáciu, či skôr lepšie povedané - napodobňovanie mamy.

Pozrite si vydarený duet Moniky s jej kamarátom Jánom Bendigom:

Monika sa pýta svojej malej princeznej rôzne otázky, napríklad, či sa má dobre, alebo ako sa vyspinkala. Rumia sa radostne rozosmeje a mama odpovedá namiesto nej, čím všeličo prezradí. Napríklad, či sa má bábätko dobre, alebo aj ako sa vyspinkalo. "Takže si sa veľmi nevyspala. Vôbec si sa nevyspala?" vybuchne smiechom Monika.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My dvě a naše debaty ? #rumia #loveofmylife

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika),

No prezradí aj to, že na starostlivosť o bábo nie je len na nej: "A ocko keď k tebe vstával a uspával ťa, to bolo v pohode?" Z toho je jasné, že hoci Makhmud pôsobí ako drsný chlapík z patriarchálnej spoločnosti, pre svoje dve lásky spraví, čo im na očiach vidí. A napokon z Monikinho dialógu s dcérkou vyplynula ešte jedna vec - jej rodičia rozhodne nepatria medzi odporcov očkovania. Ruminky sa totiž spýta, či bolo očkovanie v pohode. Síce neodpovedala inak, ako smiechom, ale vzhľadom k jej veku je jasné, že rodičia postupujú presne podľa očkovacieho kalendára.

Súvisiace články

Najčítanejšie