Jasno
11°
Bratislava
Lukáš
18.10.2024
Smutné priznanie! Kým sa stala hviezdou, žila na akciových polotovaroch!
Zdielať na

Smutné priznanie! Kým sa stala hviezdou, žila na akciových polotovaroch!

Zdroj: Instagram/DL

Mnohé hviezdy boli dávno pred svojou slávnou kariérou obyčajnými ľuďmi. Nie je nič neobvyklé, ak niektorí začínali za pultom rýchlo občerstvenia, či roznášali pivo možno aj svojim budúcim obdivovateľom. Cesta k úspechu býva častokrát tŕnistá a vydržia len najtrpezlivejší, najmä tí, ktorí neprestanú snívať. Medzi také hviezdy patrila aj úspešná speváčka Dua Lipa.

Britská speváčka s albánskym pôvodom, 24-ročná Dua Lipa, dnes vyhráva jedno ocenenie za druhým, vydala svoj druhý album, ktorý žne úspechy a je šťastne zamilovaná. Jej dobrá kamarátka a zároveň textárka jej hitov však prezradila, že nie vždy bol speváčkin život prechádzka ružovou záhradou.

Dnes sa majetok 24-ročnej speváčky odhaduje na desiatky miliónov libier, podľa informácií portálu Mirror.uk však kedysi žila od výplaty k výplate. Na slávnu speváčku to prezradila jej kamarátka Chelcee Grimes, a tvrdí, že sa spoločne stravovali polotovarmi a lacnými jedlami zo supermarketov. Tá pri svojej slávnej kamarátke stála od začiatku jej kariéry a dokonca jej napísala texty k niekoľkým úspešným hitom.

Hit Kiss and Make up napísali kamarátky spoločne po tom, ako sa sklamali v láske, prinieslo im to však úspech a slávu:

"Dua je superhviezda. Ale podľa mňa sa ani trochu nezmenila," tvrdí o svojej úspešnej kamarátke 28-ročná Chelcee. "Avšak už nemôžeme ísť spoločne do večierky a kúpiť si len tak niečo pod zub, ako kedysi. Ale okrem toho ostalo všetko po starom," hovorí Chelcee a spomína na polotovar, ktorým sa kŕmili dni pred výplatou, cestovinami s tuniakom. "Žili sme na tom na konci každého mesiaca v roku," naráža s úsmevom na fakt, že obe trpeli nedostatkom peňazí vždy tesne pred výplatou.

Chelcee si svoju kamrátku Dua Lipu pozývala aj do svojej instašou:

"Byť švorc v meste ako je Londýn je naozaj zlé," priznáva autorka piesní Chelcee, ktorej sa vďaka neoblomnosti a výdrži spoločne s Duou zmenil život o 180 stupňov. Kamarátky sa dali dokopy ešte v roku 2014, keď obe prechádzali sklamaním v láske, a to ich inšpirovalo k napísaniu hitu Kiss and Make up. Dua Lipa má odvtedy na svojom konte dva úspešné albumy, niekoľko ocenení Brit Awards a Grammy, a ašpiruje na jednu z najúspešnejších speváčok tejto generácie. Chelcee si ako autorka piesní prišla rovnako k slušnému majetku, a dnes vlastní svoj vysnívaný domček v anglickom Liverpoole.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie