Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Jej hviezdny otec spáchal samovraždu, mama aj sestra sa predávkovali! Ona sa rozhodla spievať
Zdielať na

Jej hviezdny otec spáchal samovraždu, mama aj sestra sa predávkovali! Ona sa rozhodla spievať

Archívna reportáž

Nie je nič ojedinelé, že najväčšie umelecké diela sa rodia v najťažších chvíľach ich autorov. Mnoho umelcov má za sebou ťažké detstvo, či traumatický zážitok. V tomto zmysle má 23-ročná Tiger Lily Hutchence skutočne nádej na úspech. Prešla si, žiaľ, peklom.

V 90. rokoch patrila austrálska kapela INXS k najslávnejším na svete. Chrlili hit za hitom a líder kapely, Michael Hutchence, bol zbožňovaným sexsymbolom. V roku 1997 spáchal samovraždu za zvláštnych okolností. Jednou z verzií bolo aj nechcené udusenie počas sexuálnych hier. V tom čase mala jeho dcéra Tiger Lily 16 mesiacov.

Celým menom Heavenly Hiraani Tiger Lily Hutchence Geldof je dieťaťom veľmi zvláštneho trojuholníku. Jej mama, britská moderátorka Paula Yates, bola manželkou speváka Boba Geldofa, s ktorým mala tri dcéry. Keď otehotnela s Hutchenceom, rozviedli sa.

Pripomeňte si jeden z hitov kapely INXS:

Tri roky po smrti Michaela sa Paula predávkovala heroínom. Geldof si vzal do opatery 4-ročnú Tiger Lily a staral sa o ňu ako o vlastnú dcéru. Pred šiestimi rokmi prišiel o jednu vlastných dcér, glosátorka a modelka Peaches Geldof sa zrejme predávkovala.

Tiger Lily tak prišla tragicky o rodičov, aj nevlastnú sestru, s ktorou vyrastala. Z mnohomiliónového dedičstva po otcovi nedostala nič, len tisíc libier. Údajne žije veľmi slobodným spôsobom života na štýl hippies. Prednedávnom pridala na internet svoje prvé nahrávky pod jedným zo svojich mien - Heavenly, v preklade Nebeská, píše portál Mirror.

​Tiger Lily žije v Austrálii so svojím priateľom, hudobníkom Nickom.Ten na svoj Instagram k nahrávke napísal: "Je tých najkrajších pár piesní a zvukov od tej najčarovnejšej osoby, akú som kedy poznal". Už len počkať, či bude mať podobný názor na tvorbu Heavenly aj svet.

Súvisiace články

Najčítanejšie