Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Jágr a Farna sa dali dokopy! A netaja nadšenie!
Zdielať na

Jágr a Farna sa dali dokopy! A netaja nadšenie!

Eva, alebo správnejšie vzhľadom na jej poľské korene Ewa Farna, má len 26 rokov a väčšinu života je populárna speváčka. S hudbou začala už ako 13-ročná a odvtedy nazbierala nielen slušné množstvo ocenení, ale aj vydala deväť albumov a mnoho klipov k pesničkám. Aktuálne pridala ďalší.

Ewa Farna sa stala minulý rok mamou synčeka Artuša. Otcom je gitarista z jej kapely a zároveň speváčkin manžel Martin Chobot. Sú spolu už 7 rokov a šancu u Ewy tak nemá ani najžiadanejší starý mládenec Česka - hokejová legenda Jaromír Jágr.

No jednu šancu predsa len dostal. Ewa oslovila národného "hokejového boha" na spoluprácu pri nakrúcaní videoklipu k pesničke "Na ostrie noža".

Pozrite si klip ku spomínanej pesničke:

Klip je na svete už štyri roky, no až teraz Ewa prezradila niečo málo z pozadia nakrúcania. Fanúšikovia si totiž mali zvoliť, ktorý z jej klipov majú najradšej a vyhral práve tento. Možno aj preto, že sa v ňom mihol miláčik národa. "Klip bol už pred vydaním, keď mi na SMS odpísal Jaromír Jágr, že sa mu song páči a ide do toho. Tak som klip stiahla z procesu, dokončili sme Legendu a až potom ho vypustili," opísala Ewa proces výroby klipu.

Jaromír na svoju odpoveď síce nechal Ewu čakať, no napokon je milým oživením videoklipu a fanúšikovia netaja nadšenie. "Škoda, že som v klipe nedostal väčší priestor, mohol som ukázať svoj talent," reagoval na Ewin príspevok s humorom samotný Jágr. Odpovedal mu hviezdny český moderátor, Libor Bouček. "Bohužiaľ som dostal priestor ja a tým ten tvoj ubral," napísal Bouček ešte vtipnejšiu odpoveď.

Nakrúcanie s Jágrom bola ale veľmi rýchla záležitosť. "Samotné nakrúcanie s týmto milým Pánom trvalo dve minúty. A že to stálo za to," napísala Ewa a veľké "P" iste nedala omylom. V klipe sa okrem Jágra a Boučka mihli aj ďalšie české hviezdy, ako herec Jirka Mádl, speváci Tomáš Klus a Ben Cristovao, či kapela Mandrage.

Súvisiace články

Najčítanejšie