Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Spevák si na tvár VYTETOVAL meno priateľky! Už to aj ľutuje!
Zdielať na

Spevák si na tvár VYTETOVAL meno priateľky! Už to aj ľutuje!

Síce do sveta hudby veľkú dieru neurobil, no napriek tomu žije život zhýralej rockenrolovej hviezdy. Brat speváka Nicka Cartera zo slávnej skupiny Backstreet boys rieši nepríjemnú dilemu. Známy sa viac menej stal iba svojimi drogovými a alkoholovými excesmi, vyhrážaním sa žene jeho vlastného brata a búrlivým vzťahom so svojimi priateľkami.

Koncom apríla oznámila jeho bývalá priateľka Melanie tehotenstvo a za otca označila práve 32-ročného Aarona Cartera, ktorý si jej meno nechal vytetovať priamo nad tvár. Aaron už beztak riešil vo svojom živote vážne problémy so svojim psychickým zdravím a závislosťou. Napriek všetkému ho sprvoti správa potešila, no dnes svoj názor radikálne zmenil.

Podľa informácii portálu Daily Mail sa v rozhovore v istom rádiu Aaron zmienil o samotnom tetovaní ako o chybe a taktiež spochybňoval otcovstvo dieťaťa. „Definícia nepríčetnosti. Som smutný? Samozrejme. Cítim sa byť zneužitý? Samozrejme. Cítim, akoby by som bol s niekým, kto sa mi nebol schopný pozrieť do očí,“ povedal na adresu vzťahu so svojou ex mladý spevák. Priznal, že s Melanie bola ťažká komunikácia a dodal: „Robila veci za mojím chrbtom, ktoré by robiť nemala, sľúbila veci, ktoré nemohla dodržať“.

Aaron bol kedysi rozkošný malý chlapec, ktorý mal nádej na úspešnú kariéru:

Spevák tým narážal na to, že ho 28-ročná Melanie mohla podviesť a nie je teda isté, či je otcom nenarodeného bábätka práve on. „Budem však skvelý otec, napriek tejto situácii,“ nechal sa počuť Aaron. Na margo svojich tetovaní povedal, že chcel vyzerať drsne: "Bol som tak zúbožený a bol to obranný mechanizmus.“ K tetovaniu s menom Melanie, ktoré zdobí jeho pravé obočie povedal doslova: „Je tam napísané chyba, a nie Melanie.“

Na fotke okrem inkriminovaného tetovania vidno aj fajku s neznámou látkou, čo vyvoláva dohady o spevákovom návrate k drogám:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

A bachelor's life is no life for a single man. #Single

Príspevok, ktorý zdieľa BABY (@aaroncarter),

Aaron sa pár dní po oznámení tehotenstva s Melanie rozišiel a začal žiť so svojou novou priateľkou Viktoriou. To deklaroval aj fotkou na Instagrame, kde mu leží spokojne v lone na rozkvitnutej lúke. „Môj život, moje rozhodnutia,“ napísal stručne, no jasne.

Toto je Melanie, ktorej meno si dal spevák vytetovať priamo na tvár:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Wishful thinking ?

Príspevok, ktorý zdieľa @ missmelaniemartin,

Aaron nemá vo vzťahoch so ženami na ružiach ustlané. Práve Melanie bola v marci zatknutá za domáce násilie, ktoré mala na ňom údajne spáchať. Podľa jeho obvinení to mal „schytať“ aj od inej jeho bývalej, Liny Valentiny, s ktorou mal búrlivý vzťah a ktorú taktiež obvinil z domáceho násilia. So svojim bratom Nickom to má tiež nahnuté, a kvôli vyhrážkam jeho žene mal dokonca súdny zákaz sa k nej priblížiť. Ostáva veriť, že Aaron nájde konečne svoje šťastie v náručí svojej novej priateľky a svojmu dieťaťu bude dobrým otcom, napriek týmto divokým okolnostiam.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie