Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dcéra Heidi Klum oslávila sladkých 16! Vyzerá TAKTO a sníva o modelingu!
Zdielať na

Dcéra Heidi Klum oslávila sladkých 16! Vyzerá TAKTO a sníva o modelingu!

Archívna reportáž

Jeden by neveril, že nemecká modelka Heidi Klum už má šestnásťročnú dcéru. Tá jej navyše môže pomaly, ale isto začať šliapať v modelingu na päty. Jej meno je Leni a modelka ju má so známym talianskym seladónom a milovníkom modeliek Flaviom Briatorem, s ktorým randila v roku 2003.

Heidi Klum by málokto tipoval jej vek, keďže na 46 rokov a štyri deti teda vôbec nevyzerá. Modelka zdedila dobré gény a tie sa rozhodla celkom slušne šíriť. Jej dcéra Leni je toho živým dôkazom.

Vo svojom instagramovom príspevku modelka verejne zablahoželala svojej dcére k jej sladkým šestnástim narodeninám. „Šťastné sladké šestnástiny Leni. Moja milá, milovaná, múdra, zábavná, krásna Leni. Som pyšná na to, že som tvojou mamou,“ píše sa pod príspevkom, na ktorom je modelka oblečená v svadobných šatách a pod ňou sa vyškiera v lesklej podprsenke malá, rozkošná blondínka Leni. Fotka je ešte z čias jej svadby so spevákom Sealom z roku 2009, kde mala Leni iba päť rokov.

Heidi Klum patrí k známym anjelikom Victoria Secrets:

Vzťah supermodelky a talianskeho milionára sa rozpadol hneď po oznámení jej tehotenstva, no vzišla z neho podarená dcérka s anjelským výrazom. S ebenovým spevákom Sealom začala modelka chodiť tesne po rozchode s jedným z najmocnejších mužov F1, ktorý sa o svoj záväzok v podobe malej Leni príliš nezaujímal. A tak si Seal dievčatko v roku 2009 adoptoval a úlohy otca sa zhostil naozaj poctivo. Okrem Leni mali spolu ešte troch synov Loua (10), Henryho (14) a Johana (13).

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy sweet 16 Leni ?❤️?☀️???????? My kind ❤️loving ❤️smart ❤️ funny ❤️ beautiful Leni ? I am proud to be your Mom ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum),

„Aww, ľubim ťa mami,“ odpísala pod príspevok dcérka. Fotka tiež vyvolala búrlivú debatu o tom, či je vhodné zverejňovať takéto pózy s deťmi na internete. Avšak Heidi, ani jej déra Leni si z toho ťažkú hlavu nerobia. Tá by sa dokonca rada, rovnako ako jej mama, stala v živote úspešnou modelkou. „Leni je zatiaľ jediná z mojich detí, ktorá chce ísť v mojich šľapajách. Nikdy som však moje deti do ničoho netlačila,“ povedala ešte v apríli pre magazín People modelka.

Fotku z detstva zverejnila na Instagrame aj samotná Leni:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

16 !!???

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Klum (@leniklum),

Bystré oko fanúšika si všimlo, že Leni  má jasné modré oči, no ani jeden z rodičov sa takou farbou nepýši. „Po kom asi tie modré oči môže mať?“ spýtala sa zvedavá fanúšička, na čo jej odpovedala samotná Heidi: „Po mojej mame.“ Zdá sa, že gény v tomto prípade urobili skvelú prácu a mladučkej Leni sa sfúknutím sviečok na torte snáď splnia všetky jej kariérne sny. Ako vyzerá Leni dnes si môžete pozrieť TU.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie