Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Svadba a dieťa?! Lady Gaga v tom už má jasno!
Zdielať na

Svadba a dieťa?! Lady Gaga v tom už má jasno!

Archívna reportáž

Extravagantná a miestami uletená Lady Gaga pomaly pristáva nohami na zem. Po tom, ako sa šepkalo o aférke so zadaným Bradleym Cooperom, sa priznala, že je po uši zamilovaná. Ale nie je to Bradley, kto sa jej dostal do srdca. Vyvoleným je človek mimo šoubiznisu.

Finančník a podnikateľ Michael Polansky si jej srdce získal natoľko, že 34-ročná Lady Gaga túži skočiť spod svetiel reflektorov rovno pod čepiec. Navyše, jej momentálne najväčšou túžbou je založiť si s ním rodinu.

Len nedávno vydala speváčka singel Stupid Love, ktorý sa mal stať pilotným pre jej nový album Chromatica. Jeho vydanie prekazila pandémia koronavírusu. Možno aj preto prehodnotila Lady Gaga svoje priority a začala myslieť na rodinu a manželstvo.

Romantika medzi Lady Gagou a Bradley Cooperom bol vraj premyslený marketingový ťah k filmu Zrodila sa hviezda. V skutočnosti sú iba hereckými kolegami a dobrými priateľmi:

„Veľmi sa teším na vlastné deti. A veľmi sa teším na to, byť matkou,“ povedala Gaga v rozhovore pre InStyle magazín. Priznala, že momentálne je materstvo a svadba jej top priorita, po nich nasleduje práca s jej charitatívnou organizáciou Born This Way Foundation. Táto nezisková organizácia je pomenovaná po jednom z jej hudobných hitov a venuje sa najmä pomoci mladým ľudom s ich duševným zdravím a prevencii.

Lady Gaga túži po rodine so svojim priateľom Michaelom Polanskym:

„Nie je to neuveriteľné, čo dokážeme? Udržať v tele človiečika a pestovať si ho, kým vyrastie. Potom vyjde von a je našou prácou ho udržať na žive,“ zamýšľa sa speváčka hitu Poker Face. Snáď sa jej želanie o rodine už čoskoro splní.

Súvisiace články

Najčítanejšie