Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Sexbomba Samantha Fox sa bude vydávať! Toto je ŽENA jej života!
Zdielať na

Sexbomba Samantha Fox sa bude vydávať! Toto je ŽENA jej života!

Zdroj: Instagram/SF

Ak by ste si nevedeli vybaviť speváčku na základe jej mena, tak tento refrén "touch me, touch, I want to feel your body", by vám mohol pripomenúť staré dobré časy na diskotékach v osemdesiatych rokoch minulého storočia. Ľudí po celom svete baví na žúroch tento hit do dnešných dní.

V tých časoch bola dnes 53-ročná Samatha Fox aj veľmi žiadaná modelka a nejeden muž mal plagáty s jej polonahými fotkami vyvesené v detskej izbe či v garáži. No keď v roku 2003 priznala svoju sexuálnu orientáciu, mnohí zaplakali do vankúša.

Už sú to tri roky, čo Samantha navždy stratila svoju dlhoročnú priateľku, Myru Stratton (60), ktorá podľahla zákernej rakovine. Bola to jej životná láska a strávili spolu dlhých dvanásť rokov. Po takejto strate sa človek dlho spamätáva a bolesť bráni otvoriť srdce ďalšej láske. Samanthe sa to podarilo v náručí o niečo mladšej ženy, Lindy Olsen (45) a po troch rokoch randenia sa rozhodla pristúpiť k vážnejšiemu kroku a svoju lásku sa rozhodli spečatiť svadbou.

Samanthin megahit Touch me:

"Sú spolu veľmi šťastné a chcú spolu stráviť aj zvyšok života,“ povedal blízky zdroj pre denník The Sun.

Svadba sa mala uskutočniť už toto leto v anglickom Essexe, no prípravy na veselicu prekazil  koronavírus. Vydajachtivá speváčka si preto bude musieť počkať na obdobie, keď pandémia ustane a potom ju už nič nezastaví, ako spieva v pesničke Nothing´s gonna stop me now.

 

 

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie