Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Konečne svadba?! TAKTO to bude, prezradila Lucie Bílá!
Zdielať na

Konečne svadba?! TAKTO to bude, prezradila Lucie Bílá!

Archívna reportáž

Hovorí sa, že kto si počká, ten sa dočká. Lucie Bílá (53) stavila na trpezlivosť a zdá sa, že sa oplatilo. Už je to tretí rok, čo sú sympatická speváčka a jej partner Radek Filipi (36) zasnúbení, a to už je od svadby len malý krôčik.

Dvojica spolu trávi veľa času nielen v súkromí. Radek je Luciin road manažér a sprevádza ju na všetkých jej koncertoch. Ponorka im však zatiaľ evidentne nehrozí.

Dvojica si pravidelne dokazuje svoju lásku nielen v súkromí, ale aj na sociálnych sieťach. Podľa Ahaonline.cz sa priznali, že vyznania lásky sú u nich na dennom poriadku. „Mám to v zmluve. Je v nej napísané, že na ňu musím byť dobrý už navždy,“ vtipkuje Radek. Podľa speváčkiných slov, však nesadla Radkovi na lep hneď „z prvej“.

Lucie Bíla sa pre reláciu Topstar vyjadrila aj k ich, dnes už zažehnanej, kríze vo vzťahu:

„Niežeby som o vzťah nestála, len som tomu nemohla po všetkých tých skúsenostiach uveriť. Bola som okúzlená, zamilovaná, ale až keď som zistila, že sa na neho môžem spoľahnúť, až vtedy som dala nohu z brzdy dole,“ priznáva sa k opatrným začiatkom vzťahu Lucie.

Speváčke podľa jej slov momentálne ku šťastiu nič nechýba:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Kdopak to má dneska svátek? ? Kvído ?

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Lucie Bíla svojho času venovala téme láska aj jeden z jej najväčších hitov:

Na tému svadba však ešte stále nemá jednoznačnú odpoveď, i keď z jej vyjadrenia ju ani nevylučuje. Dvakrát rozvedená speváčka na túto tému váži slová. „Nikdy nehovorím nikdy, ale ak môžem hovoriť za seba, som skutočne teraz tak šťastná a spokojná, že po ničom viac netúžim. To aby som nebola ako tá rybárova žena, čo chcela všetko a nemala napokon nič,“ uzavrela takto nejasne zaľúbená speváčka.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie