Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Líder kapely Rammstein pre koronavírus na JIS: Všetko je INAK, tvrdí kapela!
Zdielať na

Líder kapely Rammstein pre koronavírus na JIS: Všetko je INAK, tvrdí kapela!

Archívna reportáž

Celý svet v piatok obletela hrozivá správa o zlom zdravotnom stave 57-ročného speváka nemeckej kapely Rammstein. Podľa nej má Till Lindemann koronavírus a na jednotke intenzívnej starostlivosti bojuje o život.

Vírus COVID-19 si podľa tvrdení nemeckého plátku Bild doniesol z koncertného turné, keď po návrate z Moskvy dostal vysoké horúčky a jeho stav sa začal rapídne zhoršovať. K tejto správe vydala neskôr kapela oficiálne stanovisko.

Radi by vniesli svetlo do situácie ohľadom zdravotného stavu speváka Tilla Lindemanna. V prvom rade upozornili na to, že správa sa začala šíriť svetom bez toho, aby si ju nemecké médiá overili.

Už onedlho po vypustení správy totiž Bild svoje tvrdenie stiahol, no zvesť sa bleskurýchle šírila ďalej. Kapela zverejnila na svojom facebookovom konte stručnú správu, ktorá koronavírus u speváka vyvrátila.

"Vo štvrtok večer išiel Till Lindemann na radu lekára skupiny do nemocnice. Noc strávil na jednotke intenzívnej starostlivosti, no odtiaľ ho presunuli, keď sa začal cítiť lepšie. Tillove výsledky na koronavírus boli negatívne," stručne objasnila kapela stav svojho lídra. Síce neupresnili, akú diagnózu Till má, no pozitívne znie informácia o jeho zlepšujúcom sa zdravotnom stave.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie