Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Rytmus zverejnil rozkošné VIDEO: Takto sa hráme so Sanelom!
Zdielať na

Rytmus zverejnil rozkošné VIDEO: Takto sa hráme so Sanelom!

Archívna reportáž

Zdá sa, že aktuálny výnimočný stav a domáca karanténe je veľkým testom pre rodinné vzťahy. Z Číny už hlásia po karanténe zvýšený počet žiadostí o rozvod. No môže sa stať aj presný opak a rodiny zistia, ako je dobre, že sa navzájom majú. Podobný prípad je zrejme aj u Vrbovských.

Rytmus a Jasmina sú spolu "len" dva roky, čo možno považovať za pomerne mladý vzťah. Navyše, žijú v blahobyte a neriešia existenčné problémy.  A ako bonus majú synčeka, ktorý je vraj veľmi radostný a bezproblémový.

Jedinou chybou krásy je, že fanúšikovia sympatických manželov Vrbovských malého Sanela ešte nevideli. Hoci má chlapček už takmer 8 mesiacov, rodičia si ho úzkostlivo strážia.

Rytmus berie otcovstvo veľmi vážne:

Občas ale priaznivcov potešia fotkou, alebo videom, kde síce Sanelovi tvár nevidno, ale stačí to na predstavu, aký valibuk už z neho je. Pomaličky by si mohli ľudia jeho podobizeň zo zverejnených útržkov aj vyskladať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Malý Paťko ❤️ #Klbko

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Aj teraz si dal Rytmus pozor, aby synčeka neukázal do tváre, no pritom sa svet dozvedel, že majú doma veselo. Na videu vidno, ako Rytmus so Sanelom vyvádzajú, čo spôsobuje bábätku evidentne veľkú radosť. Niet pochýb o tom, že v prípade Patrika platí, že keď hovorí o otcovstve ako o zodpovednej úlohe, myslí to skutočne vážne.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie