Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Už to netaja! Dara a 26-ročný raper sú v New Yorku spolu!
Zdielať na

Už to netaja! Dara a 26-ročný raper sú v New Yorku spolu!

Archívna reportáž

Podľa najnovších fotiek na sociálnej sieti už 47-ročná Dara Rolins netají, že za veľkou mlákou trávi čas s mladým raperom z Košíc.

Dara a Dalyb si New York užívajú plnými dúškami. Zároveň však nelenia a v rušných uliciach veľkomesta nakrúcajú videoklip k spoločnej piesni s názvom Hello Kitty. Podľa záberov to bude poriadny úlet a na fotkách pôsobia ako zohraný par.

Špekulácie o tom, že tvoria pár, nemajú konca. Hoci je medzi nimi vyše 20-ročný rozdiel, evidentne si sadli takmer vo všetkom.

Dara začala s duetmi ešte ako dieťa s Karlom Gottom, megaúspešný bol aj hit s Tomim Popovičom:

Dvojica si uletela aj na texte tohto spoločného počinu. Dara vo svojom texte jemne laškuje: „...s tebou odletieť chcem na tvojej, vrrr, rakete“.  Dalyb ide ešte ďalej: „...ale ak to máš byť ty, budem ťa ľúbiť...“. Čerešničkou na torte je emotikon páriku držiaceho sa za ruky, ktorým Dalyb komentoval ich spoločnú fotku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Here we go:)????✨#HELLOKITTYday w/ @dalybhahacrew #onTheSet #shootingDay #sunnyDayinNY?#lovelyday❤️☀️?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Vplyv mladého rapera sa prejavil nielen na Darinom imidži, ale aj v hudobnom štýle. Je zrejmé, že spoločný projekt ich baví. Či ale text odráža aj ich skutočné pocity zatiaľ vedia iba oni dvaja.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie