Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Lucie Vondráčková žiari šťastím! Je za tým NIEČO nevídané!
Zdielať na

Lucie Vondráčková žiari šťastím! Je za tým NIEČO nevídané!

Archívne video

Lucie Vondráčková má za sebou nie celkom vydarený rok. Nepekné ťahanice s exmanželom, rozvod, narodenie jeho dcéry s novou partnerkou, aj príšerná kritika za filmy Perfect Kiss či Leto s džentlmenom. Teraz ale prišla vytúžená dobrá správa.

Hoci 39-ročná Lucie Vondráčková spieva a hrá už od detstva, zjavne nemala v živote veľmi šťastnú ruku na kvalitné úlohy. Obvykle išlo o ľahké, až prízemné komédie s chatrnými scenármi.

Tentokrát ale môže hovoriť o zásahu do čierneho. Stala sa hlavnou protagonistkou filmu Beyond Her Lens, v slovenskom preklade Za jej šošovkou.

Pozrite si upútavku na film:

Krátkometrážne dielo má len 20 minút, no zrejme je tam všetko, čo na dobrý film treba. A najmä dobrá herečka, ako sa ukázalo. Lucia dostala na mexickom festivale Cinematográfico de Mérida! za rolu fotografky vracajúcej sa z Iraku zmietaného vo vojne cenu pre najlepšiu herečku v hlavnej úlohe.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Muchas gracias!❤️ @terezahirsch CZ: “S velkou radostí oznamujeme vítězství Lucie Vondráčková, hlavní představitelky v našem filmu Beyond Her Lens, na festivalu Festival Cinematográfico de Mérida v Mexiku! Lucka vyhrála v kategorii nejlepší herečka. Festival se konal minulý víkend ve městě Mérida,Yucatán. Za celý náš tým jí moc gratulujeme!” Hirsch production EN: “We are super happy to announce the win of Lucie Vondráčková, the main actress in our film Beyond Her Lens, at the Festival Cinematográfico de Mérida in Mexico! Lucie won the Best Actress category. The festival took place last weekend in Merida, Yucatan. Congratulations from everyone in our team!” Hirschproduction #mexico #movies #love #happy #work foto @hatasovalenka

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Vondráčková (@lucievondrackovaofficial),

"Za celý náš tím jej veľmi gratulujeme," napísali k radostnému oznamu členovia produkčnej spoločnosti. Lucie nenapísala zatiaľ k radostnej správe ani vetu, no nepochybne je toto ocenenie veľkou satisfakciou za jej pôsobenie pred kamerou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie