Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Robbie Williams má štvrté dieťa! Jeho manželka ho ale neporodila!
Zdielať na

Robbie Williams má štvrté dieťa! Jeho manželka ho ale neporodila!

Archívna reportáž

Krajší darček si na Valentína zamilovaný pár ani nemôže želať! V prípade Robbieho Williamsa a jeho manželky Aydy Field to bude deň, na ktorý nikdy nezabudnú. Do ich rodiny pribudol nový člen.

Robbie Williams a Ayda Field sú manželmi už 10 rokov a napriek tomu, že spevák je známy búrlivák, ich vzťah je bez väčších škandálov. Robbieho zrejme dokázalo zmeniť až otcovstvo.

Najstaršia dcéra šoubiznisového páru, Theodora Rose, má už 7 rokov. O dva roky neskôr pribudol do rodiny synček Charlton Valentine. Malá Colette Josephine má len rok, a už má mladšieho bračeka.

Takto prekvapil Robbie istých školákov:

Fotkou štyroch párov nožičiek  sa na Instagrame práve na Valentína pochválila šťastná štvornásobná mamička Ayda. "Všimnite si ten rozdiel... Na Valentína by sme radi oslávili lásku tým najúžasnejším spôsobom. Beau Benedict Enthoven Williams," prezradila šťastnú novinu a meno chlapčeka jeho mama Ayda.

Je to ale predsa len trošku neobvyklé materstvo, minimálne z nášho pohľadu. Na Slovensku totiž nie je náhradné materstvo legálne. Tento spôsob, ako sa stať rodičom dieťaťa, využili Williamsovci už po druhýkrát. "Rovnako ako Coco, aj Beau je biologicky náš, ale narodil sa vďaka našej rovnakej a neuveriteľnej náhradnej mamičke. Cítime sa byť veľmi požehnaní, že máme nášho synčeka bezpečne v náručí, teraz sme ako rodina kompletní," ozrejmila pozadie Beauovho príchodu na svet jeho mama Ayda.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie