Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
To je ale rodinka! Kocáb žije pod jednou strechou s bývalkou a jej partnerom!
Zdielať na
Hudba

To je ale rodinka! Kocáb žije pod jednou strechou s bývalkou a jej partnerom!

Archívna reportáž

Láska sa končí všelijako, žiaľ, často aj rozvodom. No ani vtedy ešte nemusí byť všetkým dňom koniec, ako zistili manželia Kocábovci.

Hoci Michal a Marsha svoju lásku neobnovili, predsa len sa ich cesty opäť spojili, píše portál Blesk.cz. A nešlo len o nejaké stretnutie, ale rovno spoločné bývanie.

Má to ale jeden háčik. Kocáb nezískal späť srdce svojej americkej manželky, s ktorou má tri deti. Len si ju opäť nasťahoval domov, no neprišla sama. 

Vypočujte si spoločnú pieseň Kocába, Müllera a Soukupa:

Marsha si doviedla aj svojho partnera. Kocáb s tým nemal problém, no úplne nadšený tým zrejme nie je. "Marsha tam má aj svojho partnera, tak neviem, či sa to dá nazvať šťastím. Šťastie je asi to, že môžeme žiť s našimi deťmi," zveril sa Kocáb Blesku.

Pred 8 rokmi sa 65-ročný Kocáb s rovesníčkou Marshou rozviedol, to už žil dva roky s 38-ročnou Lejlou Abbasovou, s ktorou má 7-ročného syna Davida. Po krachu vzťahu to bol práve on, kto dal Marshe ponuku, aby sa vrátila do ich spoločného domu. "Bola som v šoku. Za tú ponuku nasťahovať sa späť aj s deťmi som ale bola rada, pretože ten dom bol mojím domovom," zverila sa Marsha pred pár rokmi.

Teraz síce žijú spolu, no rešpektujú svoje oddelené životy a vzťahy. O tomto netradičnom spolužití dokonca napísala ich najstaršia dcéra, 35-ročná Natália, divadelnú hru s názvom Pohreb až zajtra. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie