Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Majk Spirit je zamilovaný až po uši! V dvojzmysle priznal TÚTO intímnu vec!
Zdielať na

Majk Spirit je zamilovaný až po uši! V dvojzmysle priznal TÚTO intímnu vec!

Archívna reportáž

Už vyše pol roka má raper Majk Spirit po boku priateľku. Síce sa snažil niekoľko mesiacov jej identitu tajiť, napokon sa ale rád pochválil. Je skutočne krásna a Majk je ňou zjavne stále rovnako očarený.

Maria je pôvodom z Ukrajiny, na Slovensku je už ale dosť dlho na to, aby náš jazyk ovládala dokonale. S Majkom Spiritom sa poznajú už 13 rokov, pár ale tvoria podľa všetkého len od jari tohto roku.

Maria, prezývaná aj Máša alebo Majka, je modelka agentúry sídliacej v Dubaji, odkedy je ale s Majkom Spiritom, práca sa zrejme dostala na druhú koľaj. Zaľúbenci totiž intenzívne cestujú a užívajú si život. 

Takto o svojej láske hovoril ešte v júni:

​Aktuálne sa vybrali do hlavného mesta lásky, ako sa zvykne prezývať Paríž. Majk zverejnil fotku, na ktorej je Maria v spoločenskej róbe a v pozadí žiari Eiffelova veža. "Takto na mňa pozrie a stojím ako Eiffelovka," napísal k fotke Majk.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Takto na mna pozrie a stojim jak Eiffelovka ?????????????????

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Raper pridal sedemnásť smajlíkov so srdiečkami a v komentároch sa rozvinula debata, ako to myslel. Majk sa evidentne pohral so slovami a vzhľadom ku kráse jeho priateľky je vysoko pravdepodobné, že fanúšikom prezradil, ako veľmi ho Maria vzrušuje. Napokon, prvé mesiace, v niektorých prípadoch aj rok, sú tým vo väčšine vzťahov povestné. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie