Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vondráčková po dohode o rozvode! TOTO sú jej prvé slová!
Zdielať na

Vondráčková po dohode o rozvode! TOTO sú jej prvé slová!

Archívne video

Rozchod českého hokejového reprezentanta Tomáša Plekanca a speváčky a herečky Lucky Vondráčkovej bol všelijaký, len nie pekný. Spory, naschvály, odkazy cez sociálne siete. Zdá sa, že boj sa konečne končí.

Tomáš Plekanec sa do konca roka stane po tretíkrát otcom. Matkou jeho potomka bude tento raz tenistka Lucie Šafářová, s ktorou tvoria už vyše roka pár. Zrejme blížiaci sa pôrod spôsobil, že rozvádzajúci sa manželia napokon dosiahnu dohodu, píše portál Blesk.

Minulý týždeň oznámili, že dospeli k dohode: "Po roku vzájomného odlúčenia sme sa spoločne dohodli na ukončení našich sporov. Naše deti nesmú trpieť definitívnym rozpadom nášho vzťahu".

Aktuálny rozhovor s Vondráčkovou:

Podľa informácií portálu blesk.cz je už dokonca manželstvo Plekanca a Vondráčkovej skutočne kanadským súdom ukončené. Vondráčková údajne požadovala 119 miliónov českých korún, teda v prepočte vyše štyri a pol milióna eur plus mesačné výživné pre seba vo výške zhruba 20 tisíc eur a alimenty pre synov. Je možné, že aj v tejto oblasti našli dohodu, Plekanec chce osláviť narodenie tretieho dieťatka už mimo manželstva s Vondráčkovou.

Speváčka pôsobí vyrovnane a šťastne:

Tá poskytla minulý týždeň prvý rozhovor po rozvode pre Český rozhlas. Téme vzťahu s Plekancom sa však dôsledne vyhýbala, len naznačila, ako to poznačilo jej život. "Bola som celý život plánovačka, ale teraz viem, že osud si aj tak pôjde svojou cestou. Preto žijem tu a teraz," povedala Lucka o tom, ako už radšej nič neplánuje.

Plekanec po boku novej partnerky žiari šťastím:

Prezradila aj niečo o svojom vzťahu ku Kanade. Hoci v Česku mala rodinu a kariéru, všetko dôležité osobné sa jej stalo za oceánom. "Domov je tam, kde sa dejú dôležité veci, ako je pôrod dvoch detí. Beriem to tak, že teraz mám domovy dva," povedala o vzťahu k domovine.

Teraz sa chce venovať najmä synom, vybrať im čo najlepšiu školu orientovanú na jazyky. Potom príde na rad jej návrat v herectvu, rada by sa dostala rolu aj v divadle. Rozvod je teda podľa všetkého rozhodne nepripravil o chuť do života.

Súvisiace články

Najčítanejšie