Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bývalá Kollárova milenka: Odmietnuť sex sa mi vypomstilo!
Zdielať na

Bývalá Kollárova milenka: Odmietnuť sex sa mi vypomstilo!

Archívne video

V Česku patrí medzi pravidelne obsadzované herečky a pre jej zjav sú to obvykle osudové ženy, alebo vypočítavé milenky. Ona sa ale vidí úplne inak, no s režisérmi bojovať nedokáže.

Kateřine Brožovej by asi málokto tipoval 51 rokov. Blonďavá herečka porozprávala pre Blesk TV o herectve aj o strastiach, ktoré sú s jej vzhľadom spojené. 

Kateřina Brožová mala k herectvu blízko od malička, navštevovala dramatický krúžok aj spev, no ako dieťa mala veľkú trému. Napokon ale predsa len túžba byť herečkou zvíťazila, hoci jej otec tomu neveril.

Kateřina sa pred časom predstavila aj v relácii TV JOJ Všetko čo mám rád:

​Kateřina, ktorá v roku 2006 randila aj s Borisom Kollárom, ale priznala, že jej vzhľad je v herectve často nevýhodou. "Som v súkromí úplne iný človek, než aké úlohy sú mi prisudzované. Ale chápem, že máloktorý režisér stojí o blondínu na rybách, v gumákoch a montérkach. Čo je škoda," povzdychla si herečka.

Pre atraktívny vzhľad musí neraz čeliť aj obťažujúcim fanúšikom zachádzajúcim neraz až k zásahom do súkromia, či sexuálnemu obťažovaniu. "Niekto si na mňa zohnal mobil, zavolal, slušne pozdravil, spýtal sa, kde dnes hrám. A po chvíli začal čudne pravidelne dýchať a asi tušíte, čo na druhom konci telefónu robil. To sa mi stávalo opakovane," hovorí o nepríjemných skúsenostiach Kateřina.

Kateřina miluje kone, aj pri takýchto postoch si ale ľudia všímajú jej mladistvý vzhľad:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina),

Ešte horšie je ale sexuálne harašenie v rámci práce. "Pár ľudí som v živote bola nútená odmietnuť a pracovne sa mi to vypomstilo. Ale nemyslím, žeby herecká brandža bola v tomto ohľade nejako výnimočná, podľa mňa sa to deje všade. Len sa o tom toľko nehovorí," myslí si Brožová.

Možno si mnohí ľudia myslia, že krása je u 51-ročnej Kateřiny už dávno kúpená. Ona tvrdí, že všetko zásadné je jej vlastné. "Mám svoje vlasy, zuby, riasy, prsia, nechty... Sú to predovšetkým gény a dar od Boha," hovorí o svojom mladistvom vzhľade.

Kateřina je jedináčik a aj ona je mamou jedináčika - má 17-ročnú dcéru:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Moje holčička Kateřina Tomanová a Chaco Gold..4.misto na Mistrovství republiky v kategorii mladí jezdci a U25..hurááá?

Príspevok, ktorý zdieľa Katerina Brozova (@brozovakaterina),

Priznáva ale, že sleduje možnosti vylepšovania a nie je nejaká úplne prírodná žena. "Je len smutné, že dnes idú pod nôž aj dvadsaťročné dievčatá, to sa mi zdá byť zbytočné. A u starších ročníkov to nie je oveľa lepšia. Stáva sa, že tvárové výplne neustrážia a po prirodzenosti neostane ani pamiatka," povzdychla sa Kateřina nad súčasným kultom mladosti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie