Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Trápne opakuje, alebo je to pomsta za sestru? Nastávajúca nevesta s fotkami podľa Meghan
Zdielať na

Trápne opakuje, alebo je to pomsta za sestru? Nastávajúca nevesta s fotkami podľa Meghan

Archívna reportáž

Len pred pár dňami oznámila vnučka kráľovnej Alžbety II., princezná Beatrice, že je už po roku chodenia zasnúbená s 36-ročným talianskym miliardárom Eduardom Mapelli Mozzim, a už žne kritiku. Nie však za výber nastávajúceho, ale za ich spoločné fotky.

Čerstvo zasnúbená 31-ročná princezná Beatrice, dcéra princa Andrewa, Charlesovho mladšieho brata, zverejnila radostnú správu na sociálnych sieťach 26. septembra. Prišla kopa gratulácií, ale aj kritika.

Takto to vyzeralo pred rokom na svadbe princeznej Eugenie, sestry Beatrice:

​Zrejme to budú fanúšikovia vojvodkyne Meghan, ktorým sa nepáči, že si Beatrice dovolila mať podobne štylizované fotky ako vojvodovia zo Sussexu. "Trápne, žiadna originalita," znel jeden z komentárov. "No, tá sa teda opičí," vytkol jej ďalší.

Farebné fotky spravila princezná Eugenie:

Dokonca na niektorých fotkách opakuje pre zmenu po Kate a Williamovi. Pravdou je, že ide o klasické pózy zaľúbencov a je skôr pravdepodobné, že nebolo zámerom opakovať, ale proste mať obvyklé romantické fotky.

Autorom čiernobielych fotiek je vychytený fotograf Misan Harriman:

Klebety ale neprestávajú a šíria sa aj reči, že to dokonca môže byť plánovaná pomsta Meghan zato, že si dovolila vzápätí po svadbe staršej sestry Beatrice, princeznej Eugenie, hneď zverejniť svoje tehotenstvo. Tým vraj strhla pozornosť davov na seba a Eugeniina svadba zapadla prachom. Je ale skôr nepravdepodobné, žeby chcela svoju lásku Beatrice zneužiť takýmto smiešnym spôsobom.

Súvisiace články

Najčítanejšie