Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Takto vyzerá zhmotnené šťastie? Rytmus ho opísal jednou vetou a jednou FOTKOU!
Zdielať na

Takto vyzerá zhmotnené šťastie? Rytmus ho opísal jednou vetou a jednou FOTKOU!

Archívna reportáž

Azda každý, kto má dieťa, jednoznačne potvrdí, že po jeho narodení zažíva pocity, ktoré sa nedajú s ničím porovnať. Tá láska sa nedá s ničím porovnať, dieťa človek miluje inak, úplne jedinečne a bezhranične.

Rytmus je na vrchole šťastia. Dočkal sa toho, o čom celý život sníval, ako sám povedal.

Spoznal ženu svojho života, vzali sa a 26. augusta sa im narodil synček Sanel. Odvtedy neprejde pomaly deň, aby Rytmus nepridal na Instagram láskyplnú fotku s vyznaním svojej rodine.

Rytmus skutočne žije šťastie:

​Pribudla ďalšia. Rytmus totiž patrí medzi tých šťastlivcov, ktorým sa v živote podarilo spojiť príjemné s užitočným v profesionálnom živote. Chlapec z Piešťan sa stal žijúcou legendou slovenského rapu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Most legendary KF @hiphopzije #Domaša

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Užil si to aj prvý augustový víkend na Hip Hop Feste na Domaši, kde vystúpil s Kontrafaktom. Už v nedeľu ale pridal celkom iný status. Žiadne davy ľudí, len on a kočík, v ktorom spinkal jeho syn. "Včera som zabával tisíce ľudí prácou, ktorú milujem a dnes sedím s mojími milovanými. Ďakujem za takýto život," napísal krásne vyznanie Patrik Vrbovský.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Včera som zabával tisíce ludí prácou, ktorú milujem a dnes sedím s mojimi milovanými. Ďakujem za takýto život ??

Príspevok, ktorý zdieľa @ rytmusking,

Pravdou je, že má za čo. Poslednou tohtoročnou výzvou bude pre rapera jeho veľkolepý septembrový koncert s filharmonickým orchestrom.

Súvisiace články

Najčítanejšie