Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Čo je to za blýskavý prsteň?! Čaká speváčku po ťažkom období svadba?
Zdielať na

Čo je to za blýskavý prsteň?! Čaká speváčku po ťažkom období svadba?

Archívna reportáž

Hovorí sa, že po búrke vždy vyjde slnko. Pre ľudí v ťažkom období to je neraz fráza, ktorá dokáže poriadne vytočiť. Ale aj v tomto prípade sa ukazuje, že na tom zrejme je kus pravdy. A táto popová hviezda si to "slnko" už skutočne zaslúži.

Britney Spears má za sebou život na tri knihy a to ešte nemá ani 40 rokov. Prvý album s hitom Baby One More Time pritom vydala už pred 22 rokmi. Sláva, ktorú si po celom svete získala už ako tínedžerka, si ale vybrala krutú daň.

V roku 2007 sa Britney, vtedy vydatá za tanečníka Kevina Federlina, s ktorým má dve deti, nervovo zrútila a oholila si hlavu, okrem iného. Odvtedy je viac či menej pravidelne stále psychiatrickým pacientom, jej otec sa postaral o pozbavenie svojprávnosti, čím prišla aj o možnosť disponovať svojím majetkom.

Priateľ Britney v roku 2017, keď sa svet dozvedel, že speváčka už nie je sama:

​Ohľadom komplikovaného vzťahu s otcom sa už popísalo veľa, pravda je taká, že nič nezabránili Britney zamilovať sa. Už dva roky tvorí pár s iránskym svalnáčom, o 12 rokov mladším Samom Asgharim. Až teraz ho ale vzala do spoločnosti.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Our first premiere ⭐️ @samasghari

Príspevok, ktorý zdieľa Britney Spears (@britneyspears),

Hoci si na Instagrame vyznávajú lásku veľmi intenzívne, Britney dosť dlho otáľala s predstavením Sama celému svetu. Premiéra Tarantinovho nového filmu Vtedy v Hollywoode sa ale speváčke zjavne zdala byť ideálnou príležitosťou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

About last night ?‍♀️??‍♂️

Príspevok, ktorý zdieľa Sam Asghari (@samasghari),

Na tom by, napokon, nebolo nič šokujúce, ak by si ľudia nevšimli ešte jeden malý detail. Žiariaci diamant v prsteni na jej ľavej ruke. Na fotkách skorších fotkách ho rozhodne nemala. Okamžite sa začali šíriť reči, že je to ON.

​Obaja ale zatiaľ mlčia, svadba je preto zatiaľ len špekuláciou, no nový prsteň v tvare obvyklého zásnubného, je viac, než sľubný.

Súvisiace články

Najčítanejšie