Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO je najlepšie platená celebrita
Zdielať na

TOTO je najlepšie platená celebrita

Archívna reportáž

Americká speváčka Taylor Swift je najlepšie platenou celebritou podľa magazínu Forbes. Dvadsaťdeväťročná rodáčka z Readingu v Pennsylvánii každoročný rebríček ovládla vďaka príjmom, ktoré pred zdanením dosiahli 185 miliónov dolárov (v prepočte 164,88 milióna eur).

​Financie pochádzajú najmä z turné Reputation, ktoré bolo podľa magazínu najziskovejším v amerických dejinách. V auguste by sa mal dostať na trh jej siedmy štúdiový album Lover.

Swift pritom naposledy vládla rebríčku Celebrity 100 v roku 2016, keď jej nezdanené príjmy odhadli na 170 miliónov dolárov.

Pozrite si jej posledný singel:

Druhá priečka patrí hviezde televízie a sociálnych médií Kylie Jenner, ktorej príjmy dosiahli 170 miliónov dolárov (151,52 milióna eur).

​Väčšinu ziskov jej pritom prinieslo podnikanie v oblasti kozmetiky. Losangeleskej rodáčke, ktorá 10. augusta oslávi 22. narodeniny, vlani patrila tretia priečka za hercom Georgeom Clooneym a boxerom Floydom Mayweatherom. Forbes pritom upozorňuje, že Swift a Jenner sú síce najlepšie platené celebrity roka, no do stovky sa dostalo celkovo len 16 žien, a medzi 34 športovcami dokonca nie je ani jedna.

​Na treťom mieste je tento rok rapper Kanye West so 150 miliónmi dolárov (133,69 milióna eur). Na štvrtej priečke je argentínsky futbalista Lionel Messi, päťka patrí britskému hudobníkovi Edovi Sheeranovi a do Top 10 sa dostali aj portugalský futbalista Cristiano Ronaldo, Brazílčan Neymar, americká rocková kapela The Eagles, televízny psychológ Dr Phil a mexický boxer Canelo Álvarez.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie