Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Iglesias má ďalšieho SYNA!
Zdielať na

Iglesias má ďalšieho SYNA!

Zdroj: SITA

Španielsky súd rozhodol, že existuje dostatok dôkazov, ktoré potvrdzujú, že 43-ročný muž je biologickým synom speváka Julia Iglesiasa. Ten však odmietol poskytnúť vzorku DNA.

​​Súd v správe uviedol, že aj tento fakt svedčí o tom, že 75-ročný interpret je otcom Javiera Sáncheza. V stredajšom rozsudku vyhlásili, že spevák a matka menovaného muža boli v čase jeho splodenia "v kontakte a vo vzťahu".

Sánchez tvrdí, že María Edite Santos ho porodila v roku 1975, a to presne deväť mesiacov od vtedy, ako sa na párty stretla s Iglesiasom. Jeho právny zástupca potvrdil, že sa proti rozhodnutiu súdu odvolajú.

Pozrite si priložené VIDEO:

Julio Iglesias sa v mladosti najprv zameriaval na kariéru futbalistu a bol brankárom španielskeho futbalového klubu Real Madrid Castilla.

Na Chodníku slávy

Ťažká autonehoda v roku 1963 jeho plány zmarila. Ctižiadostivý mladík si zranenie nôh kompenzoval obratnosťou rúk a už v nemocnici sa začal učiť hrať na gitare.

Ako spevák sa po prvý raz presadil v roku 1968 na podujatí Festival Internacional de la Canción de Benidorm v Madride. Iglesias má doteraz na konte približne 80 albumov, skladby nahraté v 14 jazykoch a množstvo cien vrátane Grammy.

V rodnom Španielsku získal napríklad Medailu za zásluhy v umení (Medalla de Oro al mérito en las Bellas Artes). Od roku 1985 má spevák svoju hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy. Jeho synom je aj slávny spevák Enrique Iglesias.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie