Skoro jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Život legendy v ohrození! Potrebuje urgentne život zachraňujúcu operáciu!
Zdielať na

Život legendy v ohrození! Potrebuje urgentne život zachraňujúcu operáciu!

Archívne video Archívna reportáž

Nie je to žiadny obyčajný hudobník. So svojím neuveriteľným talentom zažiaril už ako 11-ročný, keď podpísal prvú zmluvu s hudobným vydavateľstvom. Jeho hity poznajú všetci, hoci možno mladá generácia už ani nevie, koho pieseň si to spieva.

Stevie Wonder má 69 rokov a stále koncertuje. Nevidiaci spevák s typickým pohybom hlavou a večným úsmevom pri hre na klavír si ale musí dať pauzu. Dôvod nie je príjemný.

Multiinštrumentalista, skladateľ, producent a spevák v jednej osobe oznámil na jednom zo svojich koncertov, že už len tri vystúpenia a bude nútený si dať pauzu. Potrebuje totiž podstúpiť operačný zákrok.

Spevák spoločne s ďalšími hviezdami bojuje proti chudobe:

​Nejde pritom o žiadnu maličkosť, ale o život zachraňujúcu operáciu. Stevie tak potvrdil klebety, že je na dialýze, keď oznámil, že ho čaká transplantácia obličky.

Keď v publiku zašumelo, veselý spevák ľudí upokojil: "Som v pohode, som úplne v pohode". Šokovaní ľudia ho za úprimnosť odmenili búrlivým potleskom. On dodal, že chce šíriť len lásku a takto chcel predísť nejakým klebetám. Iste u všetci fanúšikovia budú držať palce, aby operácia dobre dopadla.

Súvisiace články

Najčítanejšie