Oblačno
16°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Samovraždené myšlienky! Speváčku zlomil rozchod s priateľom
Zdielať na

Samovraždené myšlienky! Speváčku zlomil rozchod s priateľom

Zdroj: Instagram/MW

Niet pochýb, že každý rozchod s človekom zamáva. A je úplne jedno, či ide o celebritu, alebo obyčajného "smrteľníka". Emotívni umelci to možno prežívajú ešte intenzívnejšie.

Americká speváčka Michelle Williams zažiarila pred rokmi ako členka kapely Destiny's Child, po boku dnes megaslávnej Beyonce. Po rozpade kapely sa vydala na sólovú dráhu, no väčší úspech nezaznamenala. Veľmi sa jej nedarí ani na poli lásky.

Najnovšie Williams priznala, že po rozchode s Chadom Johnsonom mala samovražedné myšlienky. Tridsaťosemročná interpretka to prezradila v rozhovore pre magazín Essence. "Bola som slabá, mala som silné depresie a myslela som si, že je to môj koniec. Keby sa ma vtedy niekto spýtal, čo so mnou bude, nevedela by som mu s istotou povedať, že budem nažive, pretože som bola naozaj na dne," vyjadrila sa.

Dvojica spolu začala randiť v roku 2017 a v apríli 2018 sa zasnúbili. V decembri však  zásnuby zrušili. Speváčka sa s rozchodom nevedela vyrovnať, Johnsona považovala za muža svojho života. S odstupom niekoľkých mesiacov už ale aspoň dokáže o smutnej skúsenosti otvorene hovoriť.

Okrem kariéry s Destiny´s Child má Michelle Williams na konte má aj sólové nahrávky Heart to Yours (2002), Do You Know (2004), Unexpected (2008) a Journey to Freedom (2014). Pôsobí tiež ako herečka.

Súvisiace články

Najčítanejšie