Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Adam Ďurica má nový singel, prezradil mená hostí na turné
Zdielať na

Adam Ďurica má nový singel, prezradil mená hostí na turné

Spevák Adam Ďurica zverejnil lyric video k piesni Zatancuj si so mnou. V novinke je možné vidieť okrem textu skladby aj ženu tancujúcu na rôznych miestach v prírode.

​​"Niektoré skladby majú v sebe niečo zvláštne a príťažlivé a toto je jedna z nich. Keď sme ju hrali naživo na akustických koncertoch, ľudia na ňu perfektne reagovali a po koncerte mi ju často spomínali a pýtali sa, či k nej spravím aj videoklip a vtedy som o tom začal vážne premýšľať," uviedol interpret na margo skladby z albumu 30.

Muzikant sa už teší na jesenné koncerty, v rámci ktorých vystúpia aj František Jano, Peter Bič a Viktória Vargová z Peter Bič Project, Karmen Pál-Baláž či Marián Čekovský, na ktorého sa môžu fanúšikovia tešiť v Bratislave.

"Na jarných koncertoch vznikla strašne dobrá partia a keď sme hrali posledný koncert, až nám bolo ľúto, že sa to celé končí. Vtedy som si povedal, že to vôbec skončiť nemusí, lebo je to len o tom, či v tom chceme pokračovať. A my chceme spolu hrať a strašne nás to baví, a preto bude aj Karmen aj Peťo s Viki aj na jesenných akustických koncertoch. Som naozaj rád, že pozvanie prijal aj Marián, ktorého považujem za úžasného hudobníka a skvelého človeka, s ktorým sa oplatí tráviť čas. Práve on obohatil moju skladbu Dávno si preč o nádherne piano. Veľmi sa naňho teším," povedal Ďurica.

Pozrite si reportáž o Adamovom turné:

Súvisiace články

Najčítanejšie