Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šperky za milióny eur ostali v lietadle! Speváčka doplatila na zábudlivosť
Zdielať na

Šperky za milióny eur ostali v lietadle! Speváčka doplatila na zábudlivosť

Archívna reportáž

Nie je žiadne tajomstvo, že celebrity nemusia míňať peniaze na šaty, ani šperky. Návrhári aj šperkári sa totiž priam bijú o to, koho z nich si ktorá hviezda vyberie, keď sa postaví na červený koberec. Je to totiž reklama ako lusk. Horšie je, ak sa zapožičané šperky stratia...

Šokovú terapiu zažila 28-ročná britská speváčka Rita Ora. Popová hviezda albánskeho pôvodu z Kosova mala zažiariť ovešaná luxusnými šperkami na červenom koberci na filmovom festivale vo francúzskom Cannes. Situácia sa ale vyvinula inak.

Rita Ora ostala v poriadnom šoku, keď jej oznámili, že šperky, ktoré jej zapožičal nemenovaný šperkársky dom, do Cannes nedorazili včas. Nešlo ale len o meškanie, píše Daily Telegraph.

Takto sa pretŕčali celebrity na filmovom festivale v Cannes:

​Šperky v hodnote vyše 3 milióny eur totiž ostali v lietadle. Rita Ora tak musela narýchlo hľadať alternatívu. Navyše, ako vysvetliť majiteľom šperkov, že prezentácia ich diela sa konať nebude? Rita mala jediné šťastie - šperky sa nestratili jej vinou.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thank you team ORA. See you tonight ?

Príspevok, ktorý zdieľa RITA ORA (@ritaora),

V opatere ich totiž mala kuriérka, ktorá bola za ich dovoz do Cannes zodpovedná. Nie je jasné, na čo asi tak myslela, keď zabudla v lietadle príručnú batožinu, v ktorej bol drahý náklad. Dokonca si zabudla aj vlastný kabát, jednoducho vystúpila naľahko, a až po poriadne dlhej chvíli si uvedomila, čo sa stalo.

Všetko napokon dobre dopadlo. Hovorkyňa francúzskej polície vtipne poznamenala: "Niekto s hlavou v oblakoch takmer prišiel o poriadny balík". Aj samotná Rita nebola na koniec červenom koberci za Popolušku. Na krku jej visel prekrásny diamantový náhrdelník, ktorý zohnali ako náhradu za stratené šperky.

Súvisiace články

Najčítanejšie