Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dara nechala dcéru u lekára a išla na kávu. To nemala robiť!
Zdielať na

Dara nechala dcéru u lekára a išla na kávu. To nemala robiť!

Archívna reportáž

Dara Rolins je už 11 rokov šťastnou mamou dcérky Lauru, ktorú láskyplné volá Lola. Otcom je hudobník z kapely Wohnout, Matej Homola, vzťah s Darou však vydržal len štyri roky. Speváčka je ale skvelá mama a Lola si s ňou život skutočne užíva. O to viac zarazila správa od lekára.

Viete presne, ako treba vychovávať deti - pokým sa nejedná o vaše vlastné. Táto múdrosť koluje internetom a treba uznať, že je na nej kus pravdy. Pravidelne sa o tom presviedča aj Dara. Ak zverejní moment so svojou dcérou, ktorý sa nemusí všetkým úplne pozdávať, okamžite sa hlásia kritici s "dobrými" radami, ako to robiť alebo nerobiť.

Najťažšie chvíle zažíva azda každý rodič vo chvíľach, keď je jeho dieťa choré či ubolené. Hneď by si s ním vymenil miesto! To, samozrejme, nie je možné, preto chce byť rodič na blízku. Teda väčšina, ale zjavne okrem Dary.

Pozrite sa, ako si užívala babskú jazdu:

​S dcérkou Lolou totiž zašli k zubárovi. Hoci sa mala báť najmä 11-ročná Lola, bolo to presne naopak. "Medzitým, čo Lolinku trápia u zubára, poslala ma upokojiť sa na čerstvý vzduch a kávičku," napísala úprimne Dara.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Medzitým, čo Lolinku trápia u zubára, poslala ma ukľudniť sa na čerstvý vzduch a kafíčko:)) ☕Bojím sa vždy viac než ona:)? ⚒️?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Ako to ale na nete chodí, všade číha pán dokonalý. V tomto prípade "dokonalý rodič". Dara si tak musela prečítať  dramatický  oznam, ktorý sa tváril ako dobrá rada. "Nič v zlom, ale keď je moje dieťa u lekára, som s ním" napísal zrejme ostrieľaný otecko. Vyslúžil si dokonca aj pár lajkov.

Dara sa rozhodla reagovať a napísala to jednoznačne: "Moje dieťa ma tam nechcelo, vraj pri tom chcú byť s pani doktorkou samy. Ver mi, že ja by som ju najradšej držala za ruku pri všetkom. Ale je to už veľké dievča a rešpektujem jej priestor a potreby".

Hoci lekári údajne obvykle pri deťoch žiadajú rodičov, aby ostali, toto nebol ten prípad. A všetko dobre dopadlo aj bez toho, aby Dara musela nad svojím dieťaťom postávať a držať ho za ruku. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie