Oblačno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Príprava Rytmusovho veľkolepého projektu je v plnom prúde
Zdielať na

Príprava Rytmusovho veľkolepého projektu je v plnom prúde

Rytmusov koncert so symfonickým orchestrom mal obrovský úspech a hoci sa hovorí, že v najlepšom treba prestať, tento zážitok si budete môcť dopriať opäť.

Predaj vstupeniek na veľkolepý Rytmusov koncert v Trnave je už v plnom prúde.

​Šesťdesiatčlenný symfonický orchester v kombinácii s raperom, ktorý si vo svojich skladbách neodpustí aj tvrdší slovník? Žiaden problém. Nevšedné spojenie, ale za to dokonalý umelecký zážitok. Ak ste oň prišli, napraviť to môžete na jeseň. 

Orchester je orchester

"Nevyšlo to nikde. Nebola z toho oficiálna nahrávka. A práve preto, aby tí,ktorí to nevideli, tak si to môžu prísť pozrieť sem. Toto nie je koncert, ktorý môžu vidieť každý víkend," uviedol Rytmus.

​Po úspešných a vypredaných koncertoch v Inchebe, ktoré stihol dva za deň, sa Patrik presúva na futbalový štadión do Trnavy. Svojej širokej fanúšikovskej základni však dopraje iba jediné vystúpenie.

"Je to velikánsky projekt, s tým sa nedá chodiť, neviem, možno sa nedá zosúladiť toľko ľudí, to asi nie je otázka na mňa, keby prišiel ten promotér s tým, že ich chce urobiť viac, tak je to iba otázka toho, že kedy sa dohodneme kde a kedy," dodal.

Pozrite si archívnu reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie